Survivor: Πόσα κιλά έχασαν ο Πάνος, ο Χανταμπάκης και η Κολιδά

Survivor: Πόσα κιλά έχασαν ο Πάνος, ο Χανταμπάκης και η Κολιδά

Μετά από αρκετό καιρό που μπήκαν στο παιχνίδι Survivor οι παίκτες όπως ήταν αναμενόμενο έχουν χάσει κάποια κιλά (Vids)

Στην νέα εκπομπή για το Survivor, το Πανόραμα και την Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκαν οι Πάνος Αργιανίδης, Ειρήνη Κολιδά και Στέλιος Χανταμπάκης.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το εξωτικό νησί για να μεταφέρει στον κόσμο το κλίμα του παιχνιδιού και τα παραλειπόμενα.

Η ίδια αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στην ομάδα των Διάσημων, αλλά τελικά την απέρριψε. Συνομιλώντας με τους αποχωρήσαντες παίκτες τους ρώτησε μεταξύ άλλων, πόσα κιλά έχασαν μέχρι να φύγουν. “Μπήκα 104 κιλά και φεύγω… μείον 16, είμαι πια 88 κιλά”, αποκάλυψε ο μάνατζερ ράγκμπι.

“Μην ανησυχείς ποτέ δεν ρωτάμε μία γυναίκα πόσα κιλά είναι και τι ηλικία έχει”, είπε άλλωστε η Ε. Μελέτη στην Ειρήνη Κολιδά, η οποία πάντως αποκάλυψε ότι έχασα εννιά κιλά.

Από τη δική του μεριά, ο Στ. Χανταμπάκης αποκάλυψε πως από 97 κιλά έπεσε στα 80.

Εν τω μεταξύ, εν μέσω εορταστικών ημερών, η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω φωτογραφία…

Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Survivor στο Facebook, νέες εξελίξεις περιμένουν τις δυο ομάδες και για άλλη μια φορά οι ισορροπίες στο παιχνίδι αλλάξουν.

“Σας κάλεσα σήμερα όλους μαζί, σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, γιατί υπάρχουν κάποιες εξελίξεις! Σήμερα έχουμε και ένα καινούριο νέο. Το Survivor είναι το πιο δύσκολο τηλεοπτικό παιχνίδι του πλανήτη. Γιατί για να καταφέρεις να μείνει νηστικός τόσες μέρες θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό”, ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής στο νέο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα