Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα
Survivor 5 Instagram

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας περιμένει τους παίκτες του Survivor με τους Μπλε και τους Κόκκινους να επιθυμούν όσο τίποτα τη νίκη. Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ανατρεπτικό και γεμάτο ένταση αναμένεται το επεισόδιο του Survivor της Κυριακής (10/04) με τους παίκτες των δύο ομάδων να δοκιμάζονται τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στους Μπλε επικρατεί αναταραχή, καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει στοχοποιηθεί από τους περισσότερους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον κατηγορούν για θυματοποίηση, ενώ στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής οι εντάσεις του makeup artist με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα δεν έχουν προηγούμενο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στη μάχη για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Μπλε δεν καταφέρνουν ούτε αυτή τη φορά να σπάσουν το σερί των Κόκκινων, οι οποίοι αναδεικνύονται και πάλι νικητές.

Ήδη από το trailer του επεισοδίου προμηνύεται πως η ένταση στο Συμβούλιο αγγίζει κόκκινο με τους Μπλε να εκφράζουν ανοιχτά στον Γιώργο Λιανό πως η συμβίωση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε σύσσωμη την ομάδα να χαρίζει την αρνητική της ψήφο στον νέο παίκτη των Μπλε και να τον στέλνει απευθείας στον τάκο.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (10/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα