Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Ποιος θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο, σύμφωνα με τα spoilers.

Στενεύει ο κλοιός στο Survivor, καθώς οι παίκτες που έχουν απομείνει πια είναι πολύ λίγοι και δύσκολα μπορούν να αποφύγουν τις υποψηφιότητες που έρχονται.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκνευρισμούς, παρεξηγήσεις και εντάσεις, όπως είδαμε και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, καθώς κανένας δεν επιθυμεί να ψηφιστεί τώρα που βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (16/06) στον ΣΚΑΙ, η ένταση θα βγει και στο αγώνισμα για το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας, ενώ θα δούμε και έναν άσχημο τραυματισμό του Νίκου Γιάννη.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ θα μάθουν ποιος από αυτούς θα αποχωρήσει από το Survivor.

Όλοι οι παίκτες αγχώνονται για το αποτέλεσμα του κοινού, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας θεωρείται ένας ισχυρός αντίπαλος στις ψηφοφορίες, καθώς έχει “βγει” πολλές φορές στον τάκο, αλλά πάντοτε παραμένει στο παιχνίδι.

Οι υπόλοιποι παίκτες έχουν το δικό τους φανατικό κοινό έξω από το Survivor, ωστόσο, κάποιος από αυτούς θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αυτός θα είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (16/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα