Survivor Spoiler: Αυτός θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτός θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor ΣΚΑΙ

Ποιος παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει την ατομική ασυλία και να μην ψηφιστεί στο αποψινό Survivor. Ποιος θα βγει μέσα από την κάλπη και θα βρεθεί στον "τάκο".

Συναρπαστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (21/06) στον ΣΚΑΙ.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας θα δημιουργήσει εντάσεις, αφού αφήνει υπόνοιες για κάποιους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να δεχτεί “πυρά” από μεγάλη μερίδα παικτών.

Το κλίμα είναι τεταμένο και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας θα κρίνει την εξέλιξη του παιχνιδιού, με κάποιους να δίνουν σώμα και ψυχή για να αποφύγουν την υποψηφιότητά τους.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο παίκτης που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και θα είναι προστατευμένος στην ψηφοφορία.

Και οι επτά παίκτες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος ή η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι ήδη η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το όνομα της οποίας προέκυψε μέσα από την χθεσινή κάλπη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, απόψε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου θα ψηφιστεί ως η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση και μια νέα κόντρα θα ξεσπάσει μεταξύ της ίδιας και του Σπύρου Μαρτίκα.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (21/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα