Survivor Spoiler: Για πρώτη φορά στον “τάκο” – Οι 4 υποψήφιοι

Survivor Spoiler: Για πρώτη φορά στον “τάκο” – Οι 4 υποψήφιοι
Οι δύο ομάδες του Survivor 4 για αυτή την εβδομάδα Instagram @survivorgreece

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 οι παίκτες θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο την ατομική ασυλία. Ποιοι θα αναδειχθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο νικητής των ατομικών δοκιμασιών, ύστερα από μια σειρά από αμφίρροπές μάχες που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, όπως αυτή με την Ηλία και εκείνη με την Καρολίνα.

Ο Ασημακόπουλος κέρδισε το βραβείο του φαγητού, το οποίο και επέλεξε να το μοιραστεί με τους δυο φιναλίστ, τον Ηλία και την Καρολίνα.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τριαντάφυλλο και τον Ασημακόπουλο να μπαίνουν σε μια νέα σκληρή λεκτική κόντρα, ο ‘Ντάφυ’ ψηφίστηκε από όλους τους παίκτες.

Προς το τέλος του συμβουλίου όλοι έμειναν άφωνοι, όταν ο Ασημακόπουλος πρότεινε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη. Παρά το νέο ξέσπασμα της Μαριλένας Ρουμελιώτη με ασταμάτητα κλάματα για την παράλογη – όπως την χαρακτήρισε – απόφαση του Ασημακόπουλου, ο Σάκης δέχτηκε στωικά το θέλημα του συμπαίκτη του.

Survivor 4: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες θα αγωνιστούν ξανά, με μοναδικό στόχο την ατομική ασυλία, ώστε να μη βρεθούν στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers, οι παίκτες που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στον “τάκο”.

Έτσι, λοιπόν, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα