Survivor Spoiler: Νέος παίκτης “έκπληξη” μπαίνει την Κυριακή – Θα φέρει τα πάνω κάτω

Survivor Spoiler: Νέος παίκτης “έκπληξη” μπαίνει την Κυριακή – Θα φέρει τα πάνω κάτω
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Νέα προσθήκη στο Survivor All Star την Κυριακή (29/01), με έναν παίκτη που είχε απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν και είχε βρεθεί στο επίκεντρο εντάσεων. Ποιος είναι και σε ποια ομάδα θα μπει.

Νέες αφίξεις θα έχουμε στο Survivor All Star του ΣΚΑΙ το αμέσως επόμενο διάστημα, με την παραγωγή να συζητά ήδη με κάποιους παλιούς παίκτες, ενώ άλλιο έχουν ήδη συμφωνήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη για την εκπομπή “Πρωινό μας”, ο νέος παίκτης που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Σώζων Παλαίστρας- Χάρος, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο Survivor του 2018.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πω ο Σώζων θα μπει στην ομάδα των Μαχητών, ενώ αναμένεται να δούμε την εμφάνισή του στο νέο επεισόδιο της Κυριακής (29/01).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σώζων Παλαίστρας- Χάρος υπήρξε ένας πολυσυζητημένος παίκτης και είχε βρεθεί στο επίκεντρο πολλών εντάσεων και καβγάδων κατά τη χρονιά της συμμετοχής του, ενώ ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε κατηγορήσει την Εύη Σαλταφερίδου για προδοσία επειδή μιλούσε με την απέναντι ομάδα.

Το σίγουρο είναι πως η προσθήκη αυτή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού Σώζων και Εύη θα βρίσκονται ξανά στην ίδια ομάδα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα