Survivor Spoiler: Τα παράπονα των Μπλε στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor Spoiler: Τα παράπονα των Μπλε στον Ατζούν Ιλιτζαλί
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών στο Survivor All Star μετά την αποβολή των Κατερίνα Δαλάκα - Ασημίνας Χατζηανδρέου. Η επικοινωνία των Μπλε με τον Τούρκο παραγωγό και οι αιχμές Αναγνωστόπουλου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star μετά το “θερμό” επεισόδιο των προηγούμενων ημερών με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι όταν ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως οι 2 παίκτριες παραβίασαν τους κανονισμούς και χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα.

Λίγες ημέρες μετά την αποβολή τους έγινε γνωστό πως οι πρώην παίκτριες όχι μόνο δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα αλλά παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο και βρίσκονται σε ξενοδοχείο, χωρίς να έχουν στην κατοχή τους τα κινητά τους τηλέφωνα.

Και ενώ οι φήμες για το αν θα δούμε ξανά στο Survivor All Star την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου διαδέχονται η μία την άλλη, νέα στοιχεία – φωτιά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θα απασχολήσουν τόσο τον Τούρκο παραγωγό όσο και τους ανθρώπους της παραγωγής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον λογαριασμό “survivor_all_star_2023” στο Instagram, μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη, οι Μπλε ζήτησαν να κάνουν βιντεοκλήση με τον Ατζούν κατά την οποία φέρονται να ζήτησαν την αποβολή των δύο συμπαικτριών τους, ενώ εξέφρασαν παράλληλα παράπονα για τη συμπεριφορά ενός μέλους της ελληνικής παραγωγής.

Instagram@survivor_all_star_2023
Instagram@survivor_all_star_2023

Ο Τούρκος παραγωγός από μέρα σε μέρα θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, όπου θα κληθεί να διευθετήσει όχι μόνο τις αποβολές των δύο γυναικών αλλά και τα παράπονα των Μαχητών για το μέλος της παραγωγής και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο account “θα πάρει κεφάλια”.

Όλα τα παραπάνω ωστόσο, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν και τη στάση του Κώστα Αναγνωστόπουλου τόσο κατά την αναπάντεχη αποχώρησή του με την επιλογή του να μην πει απολύτως τίποτα όσο και με την πρώτη του ανάρτηση αφότου έφυγε από το Survivor, αποκαλώντας το “Τσίρκο”.

Μάλιστα, ο ίδιος άφησε αιχμές για την παραγωγή και ισχυρίστηκε πως οι αποχωρήσεις του Survivor είναι στημένες φέρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό του και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και τον Κρις (που είναι αδιάφοροι) θα πετάξουν σίγουρα αυτή την φορά αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν την Μαριαλένα γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Κωνσταντίνο. Όπως αν θυμάστε καλά έγινε και με Ευρυδίκη και την Καρολίνα, που είχε ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα πού καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε και εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από ζυμάρι γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως τα παλτά…”, είχε γράψει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version