Survivor Spoiler: Τεράστια ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Τεράστια ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 5. Ποιος εγκαταλείπει απόψε τον Άγιο Δομίνικο;

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, αλλά και μεγάλες εκπλήξεις θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (19/05) στο Survivor.

Μια νέα αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς ένας παίκτης των Κόκκινων θα κληθεί να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων και των τσακωμών θα βρεθεί για άλλη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος θα δεχτεί “πυρά” από παντού. Ο παίκτης είναι απομονωμένος από την ομάδα του, με το κλίμα να είναι τεταμένο.

Λίγο μετά, οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρεθούν στον χώρο των αγωνισμάτων για να ριχτούν στη “μάχη”, με στόχο τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας της εβδομάδας.

Στο τέλος του επεισοδίου θα παρακολουθήσουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας.

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Πέμπτη (19/05)

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Πέμπτης (19/05) αναμένεται να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός από μεγάλη μερίδα του κοινού, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο δυνατούς και ανταγωνιστικούς παίκτες.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (19/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version