Survivor: Στην Τουρκία ο μεγάλος τελικός

Survivor: Στην Τουρκία ο μεγάλος τελικός
instagram (survivorgreece)

Τα πλάνα αλλάζουν και τόπος διεξαγωγής του μεγάλου τελικού αντί για το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, ορίστηκε η Αλικαρνασσός (Μπόντρουμ) της Τουρκίας, στις 30 Ιουνίου!

Την πεποίθηση ότι ο τελικός του πιο δημοφιλούς ριάλιτι, “Survivor“, θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, έρχεται να μας καταρρίψει ο Τούρκος παραγωγός.

Λίγα εικασιτετράωρα πριν τον μεγάλο τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 30 Ιουνίου, ο νικητής θα αναδειχθεί τελικά στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ). Μία απόφαση της τελευταίας στιγμής που ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς ο ΣΚΑΪ είχε στείλει και τις σχετικές προσκλήσεις στους συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για να παρευρεθούν στο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως αποκάλυψε το Έθνος, την ημέρα του τελικού θα διεξαχθούν δύο παράλληλοι τελικοί. Τον έναν θα παρουσιάσει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι για λογαριασμό του καναλιού TV8 μέσω του οποίου προβάλλεται το ριάλιτι στην Τουρκία και τον άλλο ο Σάκης Τανιμανίδης. Από τους δύο αυτούς τελικούς θα προκύψουν ο Τούρκος και ο Έλληνας νικητής αντίστοιχα.

Το επιχείρημα του Τούρκου παραγωγού για την αλλαγή τελευταίας στιγμής ήταν ότι για οικονομικούς λόγους αποφασίστηκε η Τουρκία ως ο τόπος διεξαγωγής του τελικού, γεγονός που προκάλεσε την έντονη ενόχληση των στελεχών του ΣΚΑΪ, καθώς υπήρχε συμφωνία για το συγκεκριμένο θέμα εβδομάδες νωρίτερα.

Όλα δείχνουν πως η τελευταία μέρα του Ιουνίου πέρα από το τέλος του ριάλιτι, σηματοδοτεί και το τέλος συνεργασίας του Ατζούν Ιλίτζαλι και ΣΚΑΪ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version