Survivor: Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής των Μαχητών

Survivor: Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής των Μαχητών
Ο Θοδωρής των Μαχητών του Survivor Survivor

Ορισμένοι έσπευσαν να... πανηγυρίσουν για την απομάκρυνση του συμπαίκτη τους από την παραλία

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών. Το ολοκαίνουριο trailer της εκπομπής στο facebook δίνει την πληροφορία πως ο Θοδωρής των Μαχητών μετήχθη στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που χρειάστηκε να γίνει αυτό.

“Στον Θοδωρή ανοιγόμουν, κάναμε τα σχέδιά μας για έξω από το παιχνίδι” σχολιάζει ο Κωνσταντίνος, συμπαίκτης του στην ομάδα των Μαχητών. Ωστόσο δεν ήταν όλοι οι παίκτες των Μαχητών τόσο στενοχωρημένοι από το γεγονός. Ο Ηλίας από την πλευρά του έσπευσε να δηλώσει πως η απουσία του συμπαίκτη του δεν έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή.

“Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ μας δεν έχουμε κάποιο θέμα. Μόνο ο Θοδωρής ξυπνούσε με μούτρα, εμφάνιζε μόνο το πιάτο του και περίμενε να το γεμίσουμε” ανέφερε από την πλευρά της η Μελίνα.

Μόλις εχθές κυκλοφόρησαν άλλωστε φήμες πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού. “Εγώ πιστεύω ότι τώρα που μιλάμε μπορεί ήδη να έχει φύγει. Μπορεί και να έχει φύγει τώρα που μιλάμε. Κάτι βλέπει, κάτι τον ενοχλεί εκεί πέρα” σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα