Survivor: “Σύννεφα” στη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας – Η απειλή για χαστούκι

Survivor: “Σύννεφα” στη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας – Η απειλή για χαστούκι
Survivor Glomex

Έναν πολύ μεγάλο καβγά είχαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor, στον οποίο η παίκτρια τον απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει. Τι συνέβη μεταξύ τους.

Προς το τέλος φαίνεται πως οδεύει η σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor, όπως είδαμε στην αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης (25/05) στον ΣΚΑΙ.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν παραδεχθεί πως βρίσκονται σε σχέση μέσα στο παιχνίδι, προχώρησαν σε σημαντικές αποκαλύψεις για ένα περιστατικό, στο οποίο η Βρισηίδα απείλησε τον Σπύρο πως θα τον χαστουκίσει.

“Ένας από τους λόγους που ήθελα να μείνω στο Survivor που λέγεται Βρισηίδα. Ο λόγος αυτός απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει και μια πολύ όμορφη ιστορία, αλλά χάθηκε”, είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα περιέγραψε στην κάμερα του Survivor τι συνέβη, λέγοντας: “Του λέω “Πας καλά; ήθελα να του κάνω επίθεση στον αγώνα;”. Και μου λέει μπροστά στα μούτρα μου σε πολύ κοντινή απόσταση: “Και ποια είσαι εσύ που θα του εξηγήσεις; Θες να του κάνεις επίθεση. Τέτοια είσαι”. Φώναζε τόσο έξαλλος. Και του είπα: “Μην μου φωνάζεις εμένα, γιατί πραγματικά θα σου δώσω χαστούκι που μου φωνάζεις μέσα στα μούτρα μου”. Δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο έξαλλος”.

“Τσακωνόμασταν για κάτι που αφορούσε έναν τρίτο, για τον Εμμανουήλ. Δηλαδή αν γινόταν κάτι μεταξύ των δυο μας πώς θα αντιδρούσε”, πρόσθεσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Το περιστατικό περιέγραψε και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό. Όπως είπε: Κάνει έτσι το χέρι της η Βρισηίδα και λέει στον Σπύρο: “Σταμάτα, θα σου δώσω καμία, δεν υπολογίζω εγώ”. Και εκείνη την ώρα σηκώθηκε ο Σπύρος και της λέει: “Άντε κακομαθημένη πήγαινε για ύπνο, που θα μου πεις ότι θα με χτυπήσεις”. Σάστισε η Βρισηίδα γιατί μάλλον δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τον Σπύρο, ότι θα αμυνθεί”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στην κάμερα του Survivor απευθυνόμενος στη Βρισηίδα: “Έχεις ξεφύγει αρκετές φορές, τις οποίες ανέχτηκα. Η ανοχή, όμως, έχει όρια. Βρισηίδα μου από σένα και από καμία Βρισηίδα δεν μπορώ να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά, όταν έχω πλήρη πρόθεση και διάθεση να συζητήσω ήρεμα το οτιδήποτε”.

Survivor: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version