Survivor: Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Survivor instagram @survivorgreece

Έντονοι διαξιφισμοί και πολλές ίντριγκες στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες του Survivor να "δείχνουν" τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Έξαλλος εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (2/5) του Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας, αφού βρέθηκε για δεύτερη φορά υποψήφιος, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του στην πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας εμφανίστηκε στην κάμερα προσπαθώντας να πείσει ότι αξίζει να παραμείνει στο Survivor, εξαπολύοντας επίθεση κατά… των πάντων.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος αλλά κανένα πρόβλημα, δεν πτοούμαι από κανένα παιδάκι που με έβγαλε υποψήφιο. Γιατί παιδάκια είναι με αυτά που έκαναν. Γιατί με ψήφισαν χθες έξι άτομα; Αναρωτιέται κανείς; Διότι απλούστατα αυτά τα έξι άτομα με θεωρούν εμένα βραχνά, θεωρούν πως πάω ενάντια στα σχέδια και στη στρατηγική τους για να προχωρήσω στο παιχνίδι. Είναι απλά τα πράγματα» σχολίασε.

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο παίκτης των Μπλε είπε:

«Με ψήφισαν γιατί με θεωρούν βραχνά, θεωρούν ότι πάω ενάντια στα σχέδιά τους. Λειτούργησαν εντελώς εκδικητικά. Ο Μαρτίκας είναι γλοιώδης, που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του…. Α ρε Μαρτίκα, πόσο γυμνοσάλιαγκας είσαι και ψάχνει για καβούκι εδώ μέσα, παρακαλώντας όλους να σε κάνουν παρέα, τάζοντάς τους διακοπές στα σπίτια σου, καλά φαγητά και διακοπές, ντροπή».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο παίκτης έδειξε τα ράμματα του στην κάμερα.

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού βρέθηκαν λίγο αργότερα οι παίκτες, προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και να μάθουν ποιοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι, μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια.

Στη νέα ψηφοφορία, οι ηττημένοι Μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει στον τάκο και ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Σύσσωμη η ομάδα ψήφισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τη μπλε ομάδα, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα