Survivor – Τηλεθέαση: Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε και έριξε τα νούμερα

Survivor – Τηλεθέαση: Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε και έριξε τα νούμερα
Ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor 4 Glomex

Οι "πληγές" της αποχώρησης Τζέιμς Καφετζή από το φετινό Survivor. Πεσμένα ποσοστά τηλεθέασης και "σύννεφα" για τη συνέχεια.

Τα απόνερα της αποχώρησης Τζέιμς Καφετζή άρχισαν ήδη να αχνοφαίνονται. ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλιτζαλί μετρούν ήδη τις “πληγές” της αναπάντεχης αυτής εξέλιξης για το φετινό Survivor, η οποία ερμηνεύεται και ποσοστιαία από τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία σημείωσαν άμεση και κατακόρυφη πτώση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μετά την αποχώρηση του 24χρονου πρώην παίκτη των μπλε.

Το πλέον δημοφιλές ριάλιτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που έχει συνηθίσει να απολαμβάνει τον αέρα της κορυφής και να “σπάει” τα μηχανάκια τηλεθέασης δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα από την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει, η οποία φαίνεται πως είχε αρνητική επίδραση και στις προτιμήσεις του κοινού.

Το… μαθημένο στα “30άρια” και “35άρια” Survivor βλέπει τώρα την -πρώτη- θέση του να απειλείται ξεκάθαρα από το MasterChef, το οποίο κατάφερε νωρίς-νωρίς, από χθες, Τετάρτη, να το φτάσει αλλά και να το ξεπεράσει στην prime time ζώνη. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε σημαντική πτώση, με την τηλεθέαση να μην ξεπερνά το 25,7% στο δυναμικό κοινό, έχοντας ακόμη χειρότερη επίδοση στο γενικό κοινό.

Είναι γεγονός πως η παραγωγή και ο Ατζούν Ιλιτζαλί μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορούν να είναι από αυτή την εξέλιξη, αναζητώντας λύσεις για να “σώσουν” την παρτίδα και να κρατήσουν ψηλά το τηλεοπτικό προϊόν, λίγο καιρό πριν αυτό μπει στην τελική ευθεία, όπου το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, περνώντας στη φάση της κορύφωσής του.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι το επεισόδιο της Τετάρτης “έπασχε” αρκετά σε περιεχόμενο, καθώς, πέραν της έκπληξης που σημείωσαν οι -ελλιπείς- μπλε απέναντι στους κόκκινους, δεν είχε ούτε αποχώρηση, ούτε τα “αγαπημένα” του συμβούλια, όπου οι εντάσεις, άρα και τα ποσοστά τηλεθέασης, απογειώνονται. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν απών, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έτσι, ακόμη και η επόμενη μέρα της αποχώρησης Τζέιμς δεν μπορούσε να επικεντρωθεί στον ίδιο, με το “κυρίως πιάτο” του επεισοδίου να αποδεικνύεται φτωχό και ολίγον τι άγευστο.

Η παραγωγή αναζητά λύσεις, με τις πρώτες φημολογίες πάντως να κάνουν λόγο για τηλεφωνήματα σε πρώην παίκτες, ζητώντας τους να επιστρέψουν, ώστε να παραταθεί η διάρκεια και να επανέλθει το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version