Survivor: Το σόου του ‘τσεκουράτου’ Σπαλιάρα

Survivor: Το σόου του ‘τσεκουράτου’ Σπαλιάρα

Η "αργοπορημένη" Λάουρα Νάργες αποχώρησε χθες αργά από το ριάλιτι επιβίωσης. Πρόλαβε ωστόσο να ανησυχήσει με το ατύχημα του Γιώργου Χρανιώτη και να διασκεδάσει με το... ραπάρισμα του Σπαλ

Το Survivor αποχαιρέτησε χθες τη Λάουρα Νάργες, όσοι ωστόσο ανησυχούν ότι μαζί της φεύγει και το κωμικό στοιχείο του ριάλιτι επιβίωσης διαψεύστηκαν τόσο από τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος αποφάσισε να… ραπάρει προκειμένου να διασκεδάσει και να εμψυχώσει τους ταλαιπωρημένους συμπαίκτες του, όσο και από τον ριψοκίνδυνο Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος μπαίνει σε “επικίνδυνα” νερά..

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός, μετά το κωμικό περιστατικό με το χαμένο μαγιό, πρωταγωνίστησε χθες σε ένα περιστατικό που αν και ανόητο θα μπορούσε να του κοστίσει πραγματικά: Αποφάσισε να κάνει μακροβούτι σε ένα σημείο της θάλασσας βάθους 30 εκατοστών. Ως αποτέλεσμα, κατά τη βουτιά του στα βράχια τραυματίστηκε στο πρόσωπο και το στήθος με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κληθεί ο γιατρός της εκπομπής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός.

Τελικά τα τραύματα κρίθηκαν επιπόλαια, ωστόσο θα του θυμίζουν στο εγγύς μέλλον να είναι λίγο πιο προσεκτικός.

Τα φώτα ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης έκλεψε δικαιολογημένα ο Σπαλ με το τσεκούρι του: Μέσα στη νύχτα αποφάσισε να κόψει καρύδες για να δείξει ότι βοηθάει την ομάδα στο φαγητό. Πήρε το τσεκούρι του και επιδόθηκε στη σκληρή δουλειά. Την ώρα που “πελέκιζε” του ήρθε η μουσική έμπνευση και σκαρφίστηκε κάποιους στίχους ραπ που μιλούν για φαγητό και τον εμφανίζουν ως… σφάχτη καρύδων.

Το τραγούδι του ήταν πολύ καλό για να μείνει ανάμεσα σε αυτόν και τις καρύδες και έτσι ο Σπαλιάρας έδωσε μία παράσταση μπροστά σε όλους τους παίκτες, εισπράττοντας στο τέλος το χειροκρότημά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα