Survivor: Το twitter “αδειάζει” Τριαντάφυλλο – Επικό τρολάρισμα από Λιανό

Survivor: Το twitter “αδειάζει” Τριαντάφυλλο – Επικό τρολάρισμα από Λιανό
Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4 Glomex

Έξαλλοι οι χρήστες του twitter με τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου στο "Survivor 4", όταν πρόκειται να παίξει στα αγωνίσματα. Τι του είπε ο Γιώργος Λιανός.

Εντάσεις επικράτησαν στο “Survivor 4” της Κυριακής (23/05), με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των παικτών.

Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Καρολίνα Καλύβα τα στράφηκαν εναντίον του τραγουδιστή, θεωρώντας πως τους κοροϊδεύει, επειδή τις περισσότερες φορές επιλέγει να μην συμμετέχει στα αγωνίσματα, ενώ όταν πρόκειται για ατομικό άθλημα δεν δηλώνει τραυματίας.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τους παίκτες του “Survivor 4”, αλλά και τους χρήστες του twitter οι οποίοι τον θεωρούν ύπουλο και τα “βάζουν” με την παραγωγή που δεν δίνει ποινές στον Τριαντάφυλλο για τις επιλογές του να μην μπει στον στίβο μάχης όποτε ο ίδιος το θέλει.

Έτσι, στο χθεσινό επεισόδιο το twitter πήρε “φωτιά” με σχόλια κατά του τραγουδιστή, ο οποίος αρχικά κούτσαινε και δεν έπαιξε στα αγωνίσματα, ενώ στη συνέχεια έτρεχε κανονικά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Μάλιστα, οι ατάκες του Γιώργου Λιανού για τον Τριαντάφυλλο έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφού ο παρουσιαστής τρόλαρε τον τραγουδιστή για το γεγονός ότι τη μία μέρα κουτσαίνει, ενώ την επόμενη δεν κουτσαίνει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα