Survivor Trailer: Εντάσεις στους Μπλε – Το νέο μεγάλο έπαθλο του Ατζούν

Survivor Trailer: Εντάσεις στους Μπλε – Το νέο μεγάλο έπαθλο του Ατζούν
Ατζούν Ιλιτζαλί Glomex

Για "στημένες ασυλίες" κατηγορεί τους παίκτες του Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας. Ένα έπαθλο - έκπληξη από τον Ατζούν Ιλιτζαλί περιμένει τους νικητές του αποψινού αγωνίσματος.

Ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor περιμένει τους τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (26/04) στον ΣΚΑΙ, ενώ αναμένονται νέες εκπλήξεις.

Όπως βλέπουμε στο αποψινό trailer, το κλίμα στην ομάδα των Μπλε είναι ιδιαίτερα τεταμένο, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια να έρχονται σε αντιπαράθεση, ενώ ο δεύτερος ακούγεται να λέει πως “στήνονται ασυλίες” στο παιχνίδι, προκειμένου να βγάλουν τον ίδιο υποψήφιο.

Στη συνέχεια, μετά το χθεσινό ταξίδι των Κόκκινων στο Μαϊάμι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει ένα νέο ξεχωριστό έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα του σημερινού αγωνίσματος.

“Σας παίρνουμε από εδώ με λιμουζίνα και σας πάμε σε μία μεγάλη βίλα. Σας περιμένουν μασέρ και μετά ένα πολύ μεγάλο πάρτι των ’80s”, λέει ο Τούρκος παραγωγός και οι παίκτες των δύο ομάδων ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Εκτός, όμως, από τον απαιτητικό στίβο μάχης, οι παίκτες θα λάβουν μέρος και σε έναν αγώνα βόλεϊ, όπου θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο Ατζούν.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (26/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα