Survivor Trailer: Η πιο κρίσιμη ψηφοφορία – Συγκλονιστικό αγώνισμα ασυλίας

Survivor Trailer: Η πιο κρίσιμη ψηφοφορία – Συγκλονιστικό αγώνισμα ασυλίας
Survivor Instagram/survivorgreece

Ξεκινά η πιο κρίσιμη εβδομάδα στο Survivor και οι έξι εναπομείναντες παίκτες του reality επιβίωσης ρίχνονται στις τελευταίες μάχες με στόχο τον μεγάλο τελικό.

Αν υπάρχει η σωστή στιγμή για στρατηγική στο Survivor αυτή είναι σίγουρα τώρα, καθώς το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρίσκεται στην τελική ευθεία και σήμερα, Δευτέρα (27/06) ξεκινά η πιο κρίσιμη εβδομάδα μέχρι τώρα στον φετινό κύκλο.

Τέσσερις είναι μόνο οι θέσεις του ημιτελικού και τα περιθώρια για τους έξι εναπομείναντες παίκτες στενεύουν, με την πιο κρίσιμη ψηφοφορία να διαδραματίζεται στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου.

Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική, τη δική της στρατηγική, είναι απόλυτα λογικό στο σημείο που βρισκόμαστε να μπαίνει η στρατηγική στη μέση“, ακούγεται να λέει στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας ο Άρης Σοϊλέδης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τονίζει πως “αυτή είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία, μετά κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι“.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι παίκτες ανεβάζουν ρυθμούς και ρίχνονται σε μάχες σώμα με σώμα, με τις ανατροπές να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Ακόμα ένα συμβούλιο περιμένει τους παίκτες, οι οποίοι όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αυτή την εβδομάδα έρχονται αντιμέτωποι με διπλή αποχώρηση, που θα κρίνει ουσιαστικά τελική τετράδα του Survivor 2022. Μαίη και Νίκος είναι ήδη οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (27/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα