Survivor Trailer: Ίντριγκες και κλάματα στους Μπλε – Επιστρέφει ο Γιώργος Λιανός

Survivor Trailer: Ίντριγκες και κλάματα στους Μπλε – Επιστρέφει ο Γιώργος Λιανός
Survivor Glomex

Τέλος τα μεγάλα έπαθλα του Ατζούν στο Survivor, με την επιστροφή του Γιώργου Λιανού. Τα σχέδια των Μπλε για να διώξουν ένα συμπαίκτη τους και το ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια για τον πατέρα του.

Ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor περιμένει τους τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (27/04) στον ΣΚΑΙ, ενώ σήμερα τελειώνουν τα μεγάλα έπαθλα για τους παίκτες, καθώς επιστρέφει ο Γιώργος Λιανός.

Στην ομάδα των Μπλε το κλίμα παραμένει τεταμένο, ειδικά με τις δύο συνεχείς ήττες τους στα αγωνίσματα του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται.

“Δεν έχω δει τόσο κακό παίκτη ποτέ. Όλοι έχουμε πρόβλημα με τον Τάκη. Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για τον διώξουμε από την ομάδα. Έχουμε βγάλει κάποιο πλάνο, θα το δούμε τις επόμενες μέρες”, λέει ο Εμμανουήλ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα περιλαμβάνει πασχαλινές αναμνήσεις από την οικογένεια και τους συντρόφους τους.

Όλοι οι παίκτες “λυγίζουν” στο άκουσμα του επάθλου, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας ξεσπά σε κλάματα σκεπτόμενος την απώλεια του πατέρα του και φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να ηρεμήσει.

Ποια ομάδα θα κερδίσει, άραγε, το συγκινητικό έπαθλο του Survivor;

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (27/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα