Survivor Trailer: “Λυγίζει” και ξεσπά η Σταυρούλα – Αγωνία για την αποχώρηση

Survivor Trailer: “Λυγίζει” και ξεσπά η Σταυρούλα – Αγωνία για την αποχώρηση
Survivor 5 Glomex

Ξεσπά σε κλάματα η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο αποψινό Survivor. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δείτε το trailer της Τετάρτης (09/03).

Συναρπαστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (09/03) στον ΣΚΑΙ, ενώ απόψε θα μάθουμε και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως βλέπουμε στο trailer, μετά από τους τελευταίους καβγάδες αλλά και την υποψηφιότητά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή “λυγίζει” στην κάμερα του Survivor 5 και ξεσπά εναντίον όσων την κακολογούν, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Έχω μάθει πολύ στα δύσκολα και αντέχω. Έχω αντέξει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Εμένα ας με χτυπήσουν όσο θέλουνε, δεν με νοιάζει. Γιατί η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα βγαίνουν προς τα έξω και ό,τι θέλεις παίρνεις. Στο τέλος θα βγουν όλοι όλοι αυτοί που προσπαθούν να μειώσουν εμένα για τους Χ, Ψ λόγους τους. Θα ζημιωθούν οι ίδιοι”.

Απόψε, θα παρακολουθήσουμε, επίσης, το τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, το οποίο απαιτεί καλή συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των παικτών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μας είναι οικείο, αφού το είχαμε δει και στο περσινό Survivor.

Έπειτα, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Υπενθυμίζεται, πως οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ανήκουν όλοι στην ομάδα των Μπλε και είναι οι εξής: Σπύρος Μαρτίκας, Σάββας Κάλβας, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (09/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα