Survivor Trailer: Μια ανάσα πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα οι παίκτες – “Όλα ξεκινάνε πάλι από την αρχή”

Survivor Trailer: Μια ανάσα πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα οι παίκτες – “Όλα ξεκινάνε πάλι από την αρχή”
Survivor Instagram/survivorgreece

Στη μάχη για μία θέση στον ημιτελικό του Survivor ρίχνονται και απόψε οι πέντε εναπομείναντες παίκτες του reality επιβίωσης. Η ανακοίνωση του Λιανού και η κρίσιμη ψηφοφορία.

Οι τελευταίες πράξεις του Survivor παίζονται αυτές τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο με τους εναπομείναντες παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μάχονται με μοναδικό στόχο τον μεγάλο τελικό και την κατάκτηση του επάθλου.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, οι πέντε παίκτες του reality επιβίωσης βρίσκονται ξανά στο… μηδέν, αφού όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (29/06), ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχεται σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ασυλίας της φετινής σεζόν, το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό.

Είναι η στιγμή που πρέπει όλη η προσπάθειά σας αυτούς τους μήνες να ανταμειφθεί. Και ξέρω ότι το αξίζετε όλοι και το θέλετε πάρα πολύ. Είστε πλέον εδώ πέντε άτομα και όλα ξεκινάνε πάλι από την αρχή“, ακούγεται να λέει στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού για μία νέα διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ υπενθυμίζεται πως η αποχώρηση του Νίκου Γιάννη δεν θα είναι η μόνη, καθώς ένας ακόμη παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι, διαμορφώνοντας έτσι την τελική τετράδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (29/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα