Survivor- trailer: Σε συναισθηματική κατάρρευση ο Μπόγδανος- Κλάματα στο Συμβούλιο

Survivor- trailer: Σε συναισθηματική κατάρρευση ο Μπόγδανος- Κλάματα στο Συμβούλιο

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος δεν καταφέρνει να κρύψει την συναισθηματική του φόρτιση. Κλάματα στο Συμβούλιο και μια αποχώρηση.

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο γεμάτο συγκίνηση, δάκρυα και νοσταλγία θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Κυριακής (20/6) οι τηλεθεατές του “Survivor 4”, ενώ ακόμα θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Καθώς το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένος, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα γυρίσει στο σπίτι του.

“Μου έχουν λείψει οι καταστάσεις. Όπου κοιτάω βλέπω εικόνες. Βλέπω την Ένωση, πως εκεί που η Κόκκινη ομάδα ήμασταν σε μία παραλία, ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλο αυτόν τον πανικό που ήμασταν τόσα άτομα, σε ένα μέρος που κάποτε ήμασταν μόνοι μας… Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των amigos…Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μπορεί να είναι πολύς ο καιρός και να μου έχουν λείψει πολύ οι δικοί μου, αλλά μου φαίνεται σαν χθες η μέρα που ήρθα εδώ. Αλλά είναι το σπίτι μου αυτή τη στιγμή εδώ και θα το αποχωριστούμε σε λίγο”, ακούγεται να λέει φορτισμένος συναισθηματικά ο Ηλίας.

Στο Συμβούλιο του νησιού η συγκίνηση των παικτών θα είναι έντονη, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πλησιάζει προς το τέλος του και οι παίκτες δεν θα καταφέρουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους…

“Δεθήκαμε τόσο έντονα που θεωρούμαστε αδέρφια εδώ”, ακούγεται να λέει ο Κόρο με τον Ηλία να συμπληρώνει: “Αυτό που έχω κρατήσει είναι το πώς μπορείς με έναν άγνωστο να έρθεις τόσο κοντά. Συνειδητοποιώ πως όλο αυτό τελειώνει και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω”.

Δείτε το τρέιλερ:

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Κυριακή

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, την ερχόμενη Κυριακή φέρεται να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ελένη Χαμπέρη. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, το δίδυμο Μαριαλένας – Σάκη θα ενισχυθεί κι άλλο και θα είναι πλέον ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο τελικό.

Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Δύο μόνο αποχωρήσεις έχουν μείνει, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες Κυριακές, 20 και 27 Ιουνίου, μέχρι τον τελικό του Survivor.

Έπειτα, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα φύγουν οι από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version