Survivor: Ξεκινά απόψε πρωτάθλημα με Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία

Survivor: Ξεκινά απόψε πρωτάθλημα με Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία

Αν τα "αίματα" ανάβουν μεταξύ Διάσημων και Μαχητών, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί με τις ομάδες τριών διαφορετικών χωρών. Παρολίγον ξύλο στην πρώτη αναμέτρηση Ρουμανίας-Τουρκίας

Το Survivor εγκαινιάζει έναν νέο εσωτερικό διαγωνισμό με… διεθνή χαρακτήρα. Σύμφωνα με το τρέιλερ του ΣΚΑΙ και τα όσα ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης, ξεκινούν αγωνίσματα στα οποία θα συμμετέχουν Έλληνες, Τούρκοι και Ρουμάνοι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Ξεκινά με άλλα λόγια ένα εσωτερικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στην Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρουμανία. Οι καλύτεροι παίκτες από κάθε χώρα, με βάση την εβδομαδιαία τους επίδοση θα έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε ένα ιδιότυπο πρωτάθλημα. Ο νικητής από όλη τη διαδικασία αναμένεται να κερδίσει εξτρά, ιδιαίτερα υψηλά έπαθλα.

Την ένταση στα παιχνίδια μεταξύ των τριών χωρών αποδεικνύουν βίντεο από τις αναμετρήσεις Ρουμάνων και Τούρκων. Σε ένα από τα παιχνίδια, Τούρκος παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Ρουμάνο αντίπαλό του γιατί ο τελευταίος έριξε βολή στη δική του πλευρά και αφού η Ρουμανία είχε κερδίσει τον αγώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα