SYTYCD: Έτσι θα αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας χορευτής

SYTYCD: Έτσι θα αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας χορευτής

Μια ανάσα από τον τελικό το χορευτικό show, ανοίγει αυλαία για τον ημιτελικό με έξι διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια θέση στον τελικό. Καυτή εμφάνιση της Φουρέιρα επί σκηνής

Το “ So You Think You Can Dance” έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Ημιτελικό να καταφθάνει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21.00. Οι 6 καλύτεροι χορευτές του show θα διαγωνιστούν solo, ζευγάρια και group σε ολοένα πιο απαιτητικές χορογραφίες. Μία μεγάλη χορευτική βραδιά που θα ολοκληρωθεί με τους 4 φιναλίστ να παίρνουν το εισιτήριο για τον Τελικό.

Μπορεί η αγωνία να ανεβαίνει καθώς και ο βαθμός δυσκολίας, το κορυφαίο show όμως αναδεικνύει σε κάθε live την αγάπη του για το χορό και μας παρασέρνει στο ρυθμό του.

Πώς θα διεξαχθεί ο ημιτελικός;

Ατομικές χορογραφίες:

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου θα διαγωνιστεί σε musical theatre με το “I hope I get it” του A chorus line

Η φουτουριστική του εμφάνιση από τα προημιτελικά:

Η Δέσποινα Λαγουδάκη θα χορέψει experimental commercial με to “Crystallize” της Lindsey Stirling

Δείτε το χορό της στο περασμένο live:

Ο Παρασκευάς Θεοδοσίου θα χορέψει commercial με το “Baby” των Justin Bieber ft Ludacris

Η εμφάνισή του στα προημιτελικά:

Η Εύα Σωμαρακάκη θα διαγωνιστεί σε lyrical jazz με το “Thinking out Loud” του Ed Sheeran

Έτσι χόρεψε η Εύα πριν από μια εβδομάδα:

Ο Ιάσονας Μανδηλάς σε σύγχρονη χορογραφία με το “Acid Rain” του Lorn

Το solo που του χάρισε μια θέση στον αποψινό ημιτελικό:

Η Νεφέλη Θεοδότου θα διαγωνιστεί σε commercial χορογραφία με το “U and your hand” της Pink

Η εμφάνισή της στο τελευταίο live:

Χορογραφίες σε ζευγάρια & group:

H Νεφέλη Θεοδότου και ο Ιάσονας Μανδηλάς σε hip hop χορογραφία με το “I’m really hot” της Missy Elliott

Η Δέσποινα Λαγουδάκη και η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου θα χορέψουν σύγχρονο με το “No Angels” των Bastille ft Ella

Η Εύα Σωμαρακάκη και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου σε jazz χορογραφία  με το “Dream on” των Aerosmith

O Ιάσονας Μανδηλάς, η Δέσποινα Λαγουδάκη και η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου θα χορέψουν salsa με το “Quimbara Kimbara” των DLG

O Παρασκευάς Θεοδοσίου, η Εύα Σωμαράκη και η Νεφέλη Θεοδότου σε Bollywood χορογραφία με το “London Thumakda Bollyflex remix” των Amit Trivedi, Labh Janjua, Neha Kakkar, Sonu Kakkar

Τι περιμένει τους φιναλίστ στον μεγάλο τελικό;

Οι 4 χορευτές θα διαγωνιστούν σε σόλο χορογραφίες στο είδος χορού της επιλογής τους. Live, θα διεξαχθεί κλήρωση η οποία θα αναδείξει τα 2 ζευγάρια που θα κληθούν να χορέψουν μία χορογραφία επί σκηνής. Οι κριτές θα επιλέξουν τους δύο χορευτές που θα αποχωρήσουν και η Δούκισσα Νομικού θα ανακοινώσει τους 2 φιναλίστ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε μία σόλο χορογραφία που ήδη έχουν εκτελέσει, από τις Audition έως και τον Ημιτελικό. Αφού ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό κομμάτι, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, θα αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας χορευτής!

Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή

Στον Ημιτελικό, θα δούμε επίσης την Ελένη Φουρέιρα να ανεβαίνει στο πλατό του show, σε μία χορογραφία «παζλ» που ενώνει όλα τα είδη χορού που παρουσιάστηκαν στο  “So You Think You Can Dance” και θα μας «απογειώσει».

 

Μετά την εντυπωσιακή χορογραφία του Πάνου Μεταξόπουλου και το χορευτικό που ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η τραγουδίστρια αναμένεται να “κατακλύσει” τη σκηνή με το δικό της act.

Ο δρόμος για την κορυφή είναι πιο κοντά από ποτέ! Αυτή την  Παρασκευή παρακολουθούμε τον Ημιτελικό του “So You Think You Can Dance” και ψηφίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι και τον Τελικό τον αγαπημένο μας παίχτη!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα