Talent Replay: Δεν πέρασαν στο The Voice και τους έφεραν και στο X-Factor

Talent Replay: Δεν πέρασαν στο The Voice και τους έφεραν και στο X-Factor

"Ανακύκλωση" ταλέντων στην ελληνική τηλεόραση που από τα πολλά shows φαίνεται να στερεύει από παίκτες και επιστρατεύει ανθρώπους που κάτι μας... θυμίζουν (vids)

Ο Μπάμπης Στόκας κλήθηκε την Παρασκευή να επιλέξει τα τέσσερα γκρουπ που θα πάρει μαζί του στα live του X-Factor, αλλά εμείς παρακολουθήσαμε μια επανάληψη talent show, άνευ προηγουμένου. Έπειτα από χρόνια “αναζήτησης ταλέντων” φαίνεται πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί στερεύουν και “ψαρεύουν” πάλι στα θολά νερά όσων δεν τα κατάφεραν σε περασμένα παρόμοια παιχνίδια, με την ελπίδα πως οι τηλεθεατές υποφέρουν από τη νόσο του χρυσόψαρου.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής λοιπόν είδαμε τον Λεωνίδα Ντόκο, μαζί με τον αδερφό του να προσπαθούν να σαγηνεύσουν το πρώην μέλος των Πυξ Λαξ. Κι εκεί που λέγαμε, τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει, ανατρέξαμε στο The Voice, όπου είχε εμφανιστεί ένας εκ των δύο αδερφών και μάλιστα είχε περάσει την blind audition.

Και στην ομάδα όμως του Γιώργου Μαζωνάκη είδαμε έναν πολλά υποσχόμενο νέο από την Κύπρο που κέρδισε τις εντυπώσεις και μια θέση στα Live. Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης μας θύμισε επίσης κάτι, μέχρι που ανακαλύψαμε πως είχε κάνει κι εκείνος το πέρασμά του από το The Voice, επί εποχής Αντώνη Ρέμου και Δέσποινας Βανδής εκείνος, όπου επίσης είχε περάσει την πρώτη φάση, μέχρι τα Battles.

Ο Κουφογιάννης φαίνεται να είναι λάτρης των τηλεοπτικών talent show, αφού βρέθηκε και στην εκπομπή της Κύπρου για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα