Ταλέντο: Ο πιτσιρίκος που έκανε το Σεργουλόπουλο να δακρύσει με το χορό του

Ταλέντο: Ο πιτσιρίκος που έκανε το Σεργουλόπουλο να δακρύσει με το χορό του

Ο μικρός Νίκος βγήκε στη σκηνή και υποκρίθηκε τον "μηχανικό" χορό της Καλύμνου με υποδειγματικό τρόπο, κάνοντας τον παρουσιαστή να δακρύσει

Το πρώτo Judge Cuts του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο είναι γεγονός και πρώτος guest κριτής στην εκπομπή ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Μια σειρά από διαγωνιζόμενους που είχαν προκριθεί σε πρώτη φάση, επέστρεψαν στη σκηνή για να δείξουν το κάτι παραπάνω και να περάσουν στα ημιτελικά.

Ο μικρός Νίκος Πιπινιάς με το χορευτικό που είχε ετοιμάσει για τη βραδιά, προκάλεσε το ενδιαφέρον σε κοινό και κριτές. Το αγοράκι παρουσίασε τον «Μηχανικό» παραδοσιακό χορό από την Κάλυμνο, υποδυόμενος ακόμη και την “νόσο του δύτη” στην αρχή του show.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος που δυσκολεύτηκε να κρατήσει τα δάκρυά του. «Νίκο παίζεις πάρα πολύ καλά μπαίνεις μέσα στο συναίσθημα και πιστεύω πως στο μέλλον θα κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Μου αρέσει που ασχολείστε με τους χορούς γιατί ο χορός είναι μία έκφραση που σε βοηθάει να ανέβεις ψηλά. Σου εύχομαι Νίκο στη ζωή σου…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ξεκίνησε να κομπιάζει χωρίς να μπορεί να συνεχίσει. Στη συνέχεια συμπλήρωσε χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «…Να κάνεις αυτό που θες και να μην χρειαστείς ποτέ μαγκούρα!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα