Τάμτα: “Δεν έχω σχέδια να ξανακάνω οικογένεια” – Τι είπε για τη Eurovision

Τάμτα: “Δεν έχω σχέδια να ξανακάνω οικογένεια” – Τι είπε για τη Eurovision

Για τη σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα και την απόφασή της να μην συνεργαστεί με τη δισκογραφική του μίλησε η Τάμτα. Η Eurovision, τα σχέδιά της και το ενδεχόμενο να κάνει ξανά οικογένεια.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/05) η Τάμτα, η οποία μίλησε για την καριέρα της, τη σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα και τα σχέδιά της για το μάλλον.

“Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω μια χαρά, μικρή. Κάνω 3 φορές τη βδομάδα γυμναστική. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω κιλά. Ίσα-ίσα, δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω πάρα πολύ. Κάποτε μαγείρευα. Στη Γεωργία μαγείρευα πολύ. Εδώ στην Ελλάδα, όχι, αλλά τώρα στην καραντίνα ξαναμαγείρεψα. Κάνω ένα ωραίο φαγητό από τη Γεωργία”, δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ για το ενδεχόμενο να κάνει ξανά οικογένεια είπε πως δεν είναι στις προτεραιότητές της.

Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα τραγουδίστρια δήλωσε πως θα ξαναπήγαινε με χαρά στη Eurovision αφού για εκείνη ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

“Θα ξαναπήγαινα, το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτη με ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία, σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω”, ανέφερε η Τάμτα.

Η Τάμτα αναφέρθηκε, επίσης, στις προτάσεις που έχει δεχτεί για παρουσίαση στην τηλεόραση, δηλώνοντας πως όταν της πρότειναν να κάνει το “The Voice” φοβήθηκε να το αναλάβει λόγω των ελληνικών της.

Επίσης, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία Minos-EMI/Universal εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, απαντώντας σε όσους απορούν που δεν συνεργάζεται με την Panik Records (της οποίας συνιδρυτής είναι ο Κασιδόκωστας):

“Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είναι δική μου απόφαση και τη στηρίζω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα