Τάσος Σοφρωνίου: Ο “αόρατος” πατέρας, το bullying στο GNTM και η αισθητική της Χατζηπαντελή

Τάσος Σοφρωνίου: Ο “αόρατος” πατέρας, το bullying στο GNTM και η αισθητική της Χατζηπαντελή
Ο Τάσος Σοφρωνίου glomex - ant1

Ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε για την "ανύπαρκτη" σχέση με τον πατέρα του, ενώ απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι κριτές του GNTM 5. Τι δήλωσε για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τετάρτης, όπου μίλησε για τη μόδα, το GNTM, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο κριτής του ριάλιτι μόδας αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, στην “ανύπαρκτη” σχέση με τον πατέρα του, ενώ απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχονται οι κριτές του φετινού GNTM.

Τάσος Σοφρωνίου: Η απουσία του πατέρα από τη ζωή του

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί η μητέρα που έχω δεν είναι απλά η μητέρα μου. Είναι η αδελφή μου, η κολλητή μου, είναι ένας άνθρωπος που σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις ήταν πάντα εκεί. Ποτέ δεν με αμφισβήτησε και μια φορά που κράσαρα, θυμάμαι πως άνοιξε την πόρτα, με είδε και χωρίς να με ρωτήσει τι έχω, “πάρε όσο χρόνο θέλεις, είμαι εγώ εδώ”», ανέφερε αρχικά ο κριτής του σόου μόδας.

«Με τον πατέρα μου χώρισαν στα 80s και τότε για μια γυναίκα που χώριζε υπήρχε ένα στίγμα. Με τον πατέρα μου δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση γιατί εκείνος ήταν άλλης λογικής, άλλου πολιτικού φρονήματος και δεν τα βρήκαμε. Πιστεύω ότι η δουλειά ενός πατέρα, ακόμα και όταν δεν είναι με την μητέρα του παιδιού του, είναι να βρίσκεται εκεί και να είναι σούζα».

«Όταν όμως έχεις μια μητέρα η οποία στέκεται σαν πατέρας και σαν μητέρα, σχεδόν η απουσία του πατέρα είναι αόρατη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει στο 100%. Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τα βρούμε, όταν ήμουν 32, δεν τα βρήκαμε και τελείωσε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τάσος Σοφρωνίου: Το bullying στο GNTM και η Σοφία Χατζηπαντελή

«Είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι στην κριτική επιτροπή. Υπάρχει ένας πλουραλισμός στις απόψεις μας και ο καθένας έχει το κοινό του. Διαφωνούμε πραγματικά με τους άλλους κριτές. Γινόμαστε “μπίλιες”, αλλά όταν τελειώνει το γύρισμα είμαστε κουλ. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν προγραμματισμένο να μείνει στο GNTM μόνο για τις auditions. Έχουμε κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει. Μας αρέσει στην Ελλάδα το ξενόφερτο, έχουμε μια εμμονή με το ξένο.

Η Σοφία αντιπροσωπεύει μια γενιά παιδιών που θέλουν να έχουν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στην εμφάνιση και την αισθητική, θέλουν να πρεσβεύουν την ελευθερία του ατόμου να φοράει και να είναι όπως θέλει, χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Έτσι πρέπει να είναι», τόνισε για την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Η αρνητική κριτική μου αρέσει, αλλά για να είναι σωστή πρέπει να έχει επιχειρήματα. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα και “γαβγίζεις” λέγεται καφρίλα. Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει την φιλοσοφία, την γραφή, δεν μπορείς να βγαίνεις να “γαβγίζεις”. Οπότε ακούω την κριτική με ωραίο και πολιτισμένο τρόπο, αν θεωρώ ότι έχουν δίκιο, θα το σκεφτώ.

Μέχρι στιγμής η κριτική που ακούω δεν έχει βάση. Η κριτική που ακούω από ανθρώπους της τηλεόρασης είναι ανεύθυνη. Μου δείχνει απελπισία και μικροπρέπεια. Δεν είναι μια κριτική που θα με πάει μπροστά. Δεν έχω ακούσει το μένος που ακούω στα τηλεοπτικά κανάλια από τους τηλεθεατές στον δρόμο. Δεν μπορείς να κατηγορείς μια εκπομπή για bullying», είπε ο Τάσος Σοφρωνίου σχετικά με την κριτική που έχει δεχτεί το GNTM.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα