Τελικός MasterChef: Άφωνοι οι δύο φιναλίστ – Επέστρεψαν παλιοί παίκτες

Τελικός MasterChef: Άφωνοι οι δύο φιναλίστ – Επέστρεψαν παλιοί παίκτες
Τελικός MasterChef 6 star tv

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 6 "κονταροχτυπιούνται" σε μια σκληρή αναμέτρηση, αλλά αυτή τη φορά δεν θα μαγειρέψουν μόνοι τους. Ποιος θα πάρει το προβάδισμα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις περίμενε τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Τετάρτης (08/06).

Οι επίδοξοι μάγειρες συνεχίζουν την πορεία τους στο MasterChef 2022 και ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι δύο εναπομείναντες παίκτες δίνουν τη δική τους “μάχη”, προκειμένου να κερδίσουν το MasterChef.

Καλλιόπη και Πάνος έρχονται αντιμέτωποι με απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία φαίνεται πως θα είναι μεγάλη.

Τελικός MasterChef: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία και οι 4 βοηθοί-έκπληξη

Καλλιόπη και Πάνος στέκονται μπροστά από τους τρεις κριτές και φορώντας τις ποδιές τους περιμένουν να ακούσουν ποια θα είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Οι εκπλήξεις και οι ανακοινώσεις δεν τελειώνουν εδώ μιας και η πόρτα του διαγωνισμού μαγειρικής ανοίγει και επιστρέφουν παλιοί παίκτες.

Νικήτας, Χριστόφορος, Γιάννος και Ελπίδα θα βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ σε μία ακόμα ομαδική δοκιμασία και εκείνοι πετούν από χαρά όταν τους αντικρίζουν!

Στην ομάδα της Καλλιόπης είναι ο Χριστόφορος και ο Νικήτας, ενώ στην ομάδα του Πάνου είναι ο Γιάννος και η Ελπίδα.

Οι δύο φιναλίστ θα έχουν στη διάθεσή τους 135 λεπτά για να ετοιμάσουν τρία πιάτα ο καθένας. Το βασικό υλικό για το ορεκτικό είναι οι σουπιές, για το κυρίως πιάτο τα χοιρινά μάγουλα και για το γλυκό το ανθότυρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα