Τελικός Survivor: Η δημόσια συγγνώμη του Στάθη Σχίζα και του Άρη Σοϊλέδη στον Τάκη Καραγκούνια

Τελικός Survivor: Η δημόσια συγγνώμη του Στάθη Σχίζα και του Άρη Σοϊλέδη στον Τάκη Καραγκούνια
Survivor Glomex

Στον τελικό του Survivor, οΣτάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης μίλησαν για τα περιστατικά που μετάνιωσαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχή τους. Και οι δύο ζήτησαν δημόσια συγγνώμη στον Τάκη Καραγκούνια.

Αγωνία, εκπλήξεις, γέλιο και συγκίνηση επικράτησαν στον μεγάλο τελικό του Survivor στον ΣΚΑΙ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/07) με φιναλίστ τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Κατά τη διάρκεια του τελικού, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού αν θα άλλαζαν κάτι σε περίπτωση που γύριζαν τον χρόνο πίσω και αν μετανιώνουν για κάποιο περιστατικό ή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Survivor, με τους παίκτες να αναφέρονται στον Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα, πρώτος τον λόγο πήρε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα άλλαζε κάτι στην πορεία του, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν στηρίζει τις επιλογές του. «Χαίρομαι για την πορεία μου, αν αδίκησα κάποιον, έγινε χωρίς να το καταλάβω και του ζητώ συγγνώμη για αυτό. Αλλά ό,τι έκανα, θα το έκανα χίλιες φορές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μετάνιωσα για μία στιγμή σε ένα αγώνισμα που βγήκα εκτός εαυτού, που είχε να κάνει με τον Τάκη. Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού του πέταξα ένα μπαλάκι. Θέλω να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει, ότι εκείνη τη στιγμή έχουμε 300 παλμούς και αν χάσουμε τον πόντο, χάνουμε το φαγητό και μένουμε πεινασμένοι για μια βδομάδα. Όπως και να’ χει, όμως, μας βλέπει κόσμος και μικρά παιδιά. Θα πρέπει να κρατάμε τον θυμό και την έντασή μας και να μας βγαίνει όμορφα στον αγωνιστικό χώρο, σε καμία περίπτωση όπως έκανα εγώ».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είχε αρχικά: «Από θέμα χαρακτήρα δεν θα άλλαζα κάτι, θα άλλαζα, όμως, κάποιες αντιδράσεις μου. Όπως μία αντίδραση που φώναζα «δεν θα χάσω ποτέ», μου βγήκε πολύ μεγάλη ένταση και δεν μου άρεσε, δεν θέλω να θυμάμαι αυτή τη μέρα».

«Έχω μετανιώσει για τον τσακωμό που είχα με τον Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο. Ήθελα κι εγώ απ’ τη μεριά μου να του ζητήσω συγγνώμη. Χθες ήθελα να του δώσω το χέρι, αλλά δεν ήθελε να μου το δώσει, δεν πειράζει. Δεν μου άρεσε σε καμία περίπτωση που είδα τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός ορίων. Τρόμαξα και εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτό, δεν με έχω ξαναδεί έτσι, θέλω να το ξεχάσω, σαν να μην έγινε ποτέ», είπε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα