Τελικός Survivor: Μαχητής ή Διάσημη; Όσα χρειάζεται να ξέρεις, τα προγνωστικά και η ηχηρή απουσία

Τελικός Survivor: Μαχητής ή Διάσημη; Όσα χρειάζεται να ξέρεις, τα προγνωστικά και η ηχηρή απουσία

Στον σημερινό μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης θα αναμετρηθούν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα. Οι πιο δυνατές στιγμές και οι αδυναμίες τους.

Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά ήταν οι τρεις παίκτες που με τις αγωνιστικές επιδόσεις, τον ζήλο και την αντοχή τους στον Άγιο Δομίνικο, κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό του φετινού «Survivor 2». Η παίκτρια που έφτασε κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ήταν η Μελίνα Μεταξά, η οποία πέρασε στην προτελευταία φάση του παιχνιδιού αλλά συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Ως αποτέλεσμα Δαλάκα και Ηλίας θα βρεθούν απόψε στο live του τελικού αντιμέτωποι για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ή νικήτριας που θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ και τον τίτλο του Survivor 2018.

Μαχητής ή Διάσημη;

Στην τελική αναμέτρηση κονταροχτυπιούνται δύο παίκτες με έντονη προσωπικότητα: Η πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα και ο personal trainer Ηλίας Γκότσης, δύο παίχτες που δεν άλλαξαν στρατόπεδα κατά την πορεία του παιχνιδιού και παρέμειναν Διάσημη και Μαχητής. Ήταν μάλιστα οι παίκτες που όταν έγινε η αναδιάρθρωση των ομάδων συγκέντρωσαν τις περισσότερες νίκες και αποτέλεσαν έτσι τους αρχηγούς των νέων σχημάτων παικτών στις παραλίες.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ίσως η παίκτρια που έχει απασχολήσει περισσότερο την “πένα” χρηστών των social media: Η “πολύ σκληρή για να πεθάνει” αθλήτρια από την Καρδίτσα κατηγορείται ότι έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά το παιχνίδι και είχε μια “ο θάνατός σου η ζωή μου” νοοτροπία. Όσοι βρίσκονταν στην ομάδα της φαίνεται να την ακολουθούσαν τυφλά, εκτιμώντας τις αδιαμφισβήτητα καλές της επιδόσεις στα αγωνίσματα. Σε κάθε περίπτωση, κατάφερε να είναι η πρωταγωνίστρια του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και να κάνει τους θεατές – είτε τη συμπαθούν είτε δεν την αντέχουν – να την αποδέχονται ως survivor.

Στις “κακές” στιγμές της ξεχωρίζει η ατάκα για τους Μαχητές, όταν δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει αν πεινάσουν καθώς και ο τσακωμός με τον Στέλιο Κρητικό, τον οποίο κατηγόρησε μαζί με την Ξένια ότι πήρε μια κούπα ρύζι…

Ο Ηλίας Γκότσης με καταγωγή από την Τρίπολη που διατηρεί ένα γυμναστήριο στο Ψυχικό ήταν μια εξίσου διακριτή παρουσία: Κέρδιζε απανωτές νίκες, επιδείκνυε μια ψυχραιμία γενικά αν και είχε “εκρηκτικές” εκφάνσεις (χαρακτηριστική στιγμή οι φωνές στο Συμβούλιο του Νησιού με τον Θοδωρή Θεοδορόπουλο) και έδινε την εντύπωση ότι διατηρούσε ένα κλίμα ασφάλειας στην ομάδα του, με Αγόρου, Παύλο και Μελίνα (πριν τη μετεγγραφή της) να δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία προς το πρόσωπό του.

Ο τσακωμός με τον Θοδωρή:

Κανένας από τους δύο δεν είναι περίπτωση Ντάνου, σίγουρα όχι ιδιοσυγκρασιακά: Δεν έχει φανεί ακόμα ξεκάθαρα ποιος έχει την εύνοια του κοινού καθώς και οι δύο έχουν καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι: Η δημοφιλία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στίβου παραμένει σε πολύ υψηλά στάνταρ, τέτοια που πολλοί λένε ότι θα πρέπει να κατορθώσει να κάνει την απόλυτη ανατροπή ο Ηλίας για να μπορέσει να την κερδίσει.. Από την άλλη υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας του ποιοι τελικά ψηφίζουν σήμερα στο Survivor 2 (κριτήρια όπως η ηλικία ή το φύλο παίζουν ρόλο). Αν λοιπόν συσπειρωθεί το γυναικείο φαν γκρουπ του Γκότση με τους haters της Δαλάκα, ίσως η αθλήτρια-φαβορί τα βρει δύσκολα και κερδίσει το ασημένιο..

Ο ημιτελικός και η απουσία

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον ημιτελικό για να δουν από κοντά Μαχητές και Survivors να βρίσκονται ξανά όλοι μαζί, μετά από έξι ολόκληρους μήνες. Λαμπρές παρουσίες, πρόσωπα αλλαγμένα και ανανεωμένα αλλά και μια απουσία που έκανε αίσθηση.

Ο λόγος για τον πρώην μαχητή Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ο οποίος δε βρέθηκε στον ημιτελικό, όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του φετινού Survivor.

Η απουσία του δικαιολογείται δεδομένου ότι μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι, ο παίκτης στάθηκε απέναντι από το τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ενώ είχε δηλώσει στην πρωινή εκπομπή “Happy Day” πως εξετάζει να κινηθεί ακόμη και νομικά ενάντια στην παραγωγή για τους τραυματισμούς και τη δυσφήμιση που ισχυρίζεται ότι υπέστη.

“Το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει με την παραγωγή το έχω δώσει στο δικηγόρο μου για να το μελετήσει και να εξετάσει σημεία στα οποία η παραγωγή ενδεχομένως έχει αθετήσει υποχρεώσεις απέναντί μου. Αυτά είναι ζητήματα κυρίως που αφορούν στη σωματική μου ακεραιότητα και ζητήματα δυσφήμισης στο πρόσωπό μου” είχε δηλώσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα