The 2night Show: Συμπαρουσιαστής – έκπληξη για τον Αρναούτογλου

The 2night Show: Συμπαρουσιαστής – έκπληξη για τον Αρναούτογλου
Γρηγόρης Αρναούτογλου και Σπύρος Ντούγιας ΑΝΤ1

Ένα παιδί που έχει "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών, θα έχει στο πλάι του φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πότε κάνει πρεμιέρα το "The 2night Show".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» επιστρέφουν στο late night πρόγραμμα του ANT1, για να «γράψουν» την 6η χρονιά τους με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους, κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης, μαζί με την ομάδα του, θα σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τα γεγονότα της εβδομάδας και θα υποδέχεται στο στούντιο ξεχωριστά πρόσωπα για να παίξουν και να μιλήσουν για όλα.

Η παρέα, φέτος, μεγαλώνει περισσότερο με μια «μικρή» έκπληξη που θα κάνει απολαυστικές guest star εμφανίσεις. Από την εκπομπή, δεν θα λείπουν και τα σατιρικά βίντεο με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο πλευρό του παρουσιαστή θα βλέπουμε τον Σπύρο Ντούγια, τον μικρό Σέργιο από τις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος είχε φιλοξενηθεί πέρυσι στο «The 2night Show».

Ο μικρός που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, θα κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους. με τον δικό του απολαυστικό τρόπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα