The Chase: Δεν ξανάγινε! Ομάδα κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού

The Chase: Δεν ξανάγινε! Ομάδα κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού
The Chase MEGA

Μία από τις πιο δυνατές "καταδιώξεις" παρακολούθησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι τηλεθεατές του Chase στο MEGA. Το Twitter αποθέωσε την παίκτρια που έπαιξε με τη μεγάλη προσφορά και βρέθηκε στον τελικό.

Το σύνθημα “ας ξεκινήσει η καταδίωξη” δόθηκε για ακόμη μία φορά από τη Μαρία Μπεκατώρου το απόγευμα της Τετάρτης (28/09) όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε λίγη ώρα αργότερα.

Και αυτό γιατί οι τηλεθεατές του “The Chase” παρακολούθησαν μία από τις πιο δυνατές “καταδιώξεις” της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού γνώσεων που ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καθώς και οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν στον τελικό, με τη Δέσποινα ωστόσο να κλέβει τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση με τον Chaser που στο σημερινό επεισόδιο, ήταν το “Βουνό”.

Η παίκτρια έπαιξε με τη μεγαλύτερη προσφορά, ήτοι 6.000 ευρώ, φέρνοντας με τις σωστές απαντήσεις το ποσό στη βάση του πίνακα και κερδίζοντας επάξια μία θέση στον τελικό του παιχνιδιού.

Οι ανατροπές όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι τέσσερις παίκτες συγκέντρωσαν από τις σωστές απαντήσεις τους το ποσό των 12.900 ευρώ, με αυτό να είναι το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ποτέ ομάδα στο The Chase, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version