The Chase: Διαγωνιζόμενη πήγε στο παιχνίδι και σχολίαζε την παρουσία της στο Twitter

The Chase: Διαγωνιζόμενη πήγε στο παιχνίδι και σχολίαζε την παρουσία της στο Twitter
The Chase

What Is This, a Crossover Episode? Παίκτρια έβλεπε τον εαυτό της στο "Chase" από το σπίτι της και σχολίαζε τις εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου. "Δεν μπορώ να με βλέπω", έγραψε μεταξύ άλλων.

Το “The Chase” επέστρεψε για ακόμη ένα απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του MEGA με μία καινούργια, διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα καταδίωξη και μία νέα ομάδα η οποία δοκίμασε τις δυνάμεις της και κυρίως τις γνώσεις της απέναντι στον Chaser, που στο επεισόδιο της Τρίτης (04/10) ήταν το αγαπημένο σε όλους “Βουνό“.

Η έκπληξη ωστόσο ήταν άλλη, καθώς ανάμεσα στους σημερινούς παίκτες βρισκόταν και η Αθηνά, η οποία όπως αποδείχθηκε είναι και αρκετά ενεργή στο Twitter, καθώς κατά τη διάρκεια του επεισοδίου η ίδια σχολίαζε τόσο τη δική της παρουσία εκεί όσο και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η ίδια μάλιστα είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τους φανατικούς τηλεθεατές του The Chase πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρακολουθούσαν και τη δική της προσπάθεια στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, όπως και συνέβη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version