The Chase: Παίκτρια ρίσκαρε και έχασε από το “Βουνό” – Στο πλευρό της οι χρήστες του Twitter

The Chase: Παίκτρια ρίσκαρε και έχασε από το “Βουνό” – Στο πλευρό της οι χρήστες του Twitter
The Chase

Άκρως ανατρεπτικό ήταν το "The Chase" της Παρασκευής (01/07) καθώς η Παυλίνα τόλμησε να αναμετρηθεί με το "Βουνό" επιλέγοντας την υψηλή προσφορά του. Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Τα σχόλια στο Twitter.

Το “The Chase” επέστρεψε στη συχνότητα του MEGA το απόγευμα της Παρασκευής (01/07) και ήταν γεμάτο ανατροπές, αφού η μία εκ των τεσσάρων παικτών του σημερινού επεισοδίου, τόλμησε κάτι που λίγοι τολμούν.

Η Παυλίνα εμφανίστηκε μπροστά στο “Βουνό” και αν και ιδιαιτέρως αγχωμένη, αποφάσισε να ρισκάρει και να παίξει με την υψηλή προσφορά του “Chaser”, που στην προκειμένη ήταν το ποσό των 3.000 ευρώ, ένα ιδιαίτερως δύσκολο εγχείρημα. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά είπε εκείνη, “ήρθαμε για να παίξουμε”.

Οι ερωτήσεις κυλούσαν, η Παυλίνα έδινε τη μία σωστή απάντηση μετά την άλλη και αν και το “Βουνό” βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του γύρου σε απόσταση αναπνοής, το ποσό των 3.000 ευρώ έφτασε στη βάση του πίνακα, όπου εκεί την περίμενε η τελευταία ερώτηση. Το άγχος της ωστόσο επικράτησε της ψυχραιμίας και ενώ γνώριζε τη σωστή απάντηση, επέλεξε λανθασμένα άλλη απάντηση, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός τελικού.

Οι φανατικοί τηλεθεατές και οι χρήστες του Twitter δεν έμειναν ασυγκίνητοι από το θάρρος της παίκτριας να ρισκάρει σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού, συγχαίροντάς την και στηρίζοντάς την παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός τελικού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version