The Voice: Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

The Voice: Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της
Η Δούκισσα Νομικού στο "The Voice" Glomex

Η Δούκισσα Νομικού θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο "The Voice". Υπέρλαμπρη στην πρώτη της εμφάνιση. Πώς σχολίασε το twitter την επιστροφή της.

Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από περίπου τρία χρόνια απουσίας η Δούκισσα Νομικού, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση των live του “The Voice” στον ΣΚΑΙ, καθώς ο κεντρικός παρουσιαστής του show, Γιώργος Λιανός, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor 4.

Υπενθυμίζεται, ότι η Δούκισσα Νομικού θα παρουσιάζει στην ίδια συχνότητα την εκπομπή μόδας “Super Makeover” που ξεκινάει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:00.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/01) στη σκηνή του “The Voice” και μάγεψε με την εντυπωσιακή παρουσία της και την ομορφιά της, μέσα στο υπέρλαμπρο φόρεμα που φορούσε. Η ίδια, καλησπέρισε τους τηλεθεατές, αναφέροντας πως αισθάνεται άγχος λόγω της πολύχρονης απουσίας της, αλλά και ενθουσιασμό που βρίσκεται ξανά στην τηλεόραση.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ, ζωντανά, στον ΣΚΑΙ, μετά από πολύ καιρό. Εγώ για αλλού πήγαινα και αλλού ήρθα, αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στις εξωτικές παραλίες στον Άγιο Δομίνικο. Τον ζηλεύω. Μαζί θα είμαστε, μαζί θα αναζητήσουμε την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα. Τον τυχερό ή την τυχερή που θα καταφέρει να κερδίσει το χρυσό συμβόλαιο. Πραγματικά, κι εγώ έχω πολύ μεγάλη αγωνία. Και επειδή έχω να το κάνω αυτό περίπου 3 χρόνια, αλλά και επειδή έχουν αγωνία και τα παιδιά. Τους καταλαβαίνω απόλυτα”, δήλωσε στην έναρξη η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού συνομίλησε και με τον Γιώργο Λιανό, τον οποία αντικαθιστά, καθώς το “The Voice” συνδέθηκε απευθείας με τον Άγιο Δομίνικο.

“Θέλω να πω στα παιδιά ότι όλος ο αγώνας που έχουν κάνει είναι πάρα πολύ ωραίος. Πραγματικά έχουν αναδειχθεί πολύ όμορφες φωνές φέτος. Εύχομαι ο καθένας να πάρει αυτό που του αξίζει, είτε μέσα στο “The Voice”, είτε έξω στον καλλιτεχνικό χώρο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους κριτές”, είπε ο Γιώργος Λιανός, ενώ απευθυνόμενος στη Δούκισσα Νομικού, που του ανέφερε πως θέλει να τον βγάλει ασπροπρόσωπο, απάντησε: “Είσαι υπέροχη”!

Το twitter σχολίασε θετικά την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού, ενώ τα περισσότερα σχόλια επικεντρώθηκαν στην εντυπωσιακή ομορφιά της και το υπέροχο φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της. Πολλοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν ως την πιο όμορφη Ελληνίδα, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα σχόλια για το ότι δεν της ταίριαξε απόλυτα το concept της παρουσίασης του “The Voice”.

Δείτε τα tweets:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα