The Voice: Ο Λιανός έφυγε, ο Καπουτζίδης επιστρέφει

The Voice: Ο Λιανός έφυγε, ο Καπουτζίδης επιστρέφει
Γιώργος Λιανός και Γιώργος Καπουτζίδης Instagram

Προ των πυλών είναι η επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη στα live του "The Voice", μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιανού για Άγιο Δομίνικο.

Μια μεγάλη έκπληξη έρχεται στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης θα βρεθεί και πάλι στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει τα live του The Voice.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα παρουσιάσει το Survivor, η θέση έμεινε κενή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται από την ΕΡΤ για το αθλητικό ντοκιμαντέρ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, φαίνεται πως είπε “ναι” στο μουσικό σόου μέσα από το οποίο τον αγαπήσαμε (κι άλλο).

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει τα τέσσερα live του The Voice, καθώς το μουσικό σόου ολοκληρώνεται σύντομα.

Την ίδια ώρα, ο πρώην παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός μίλησε για τη δυσκολία του φετινού κύκλου του Survivor, τονίζοντας ότι θα είναι πιο απαιτητικός από τους προηγούμενους.

“Είμαστε λίγες μέρες στο νησί, αλλά έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζευτεί στο φετινό Survivor μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε πολλά χρόνια, από διάφορα πόστα ο καθένας και ξαφνικά είμαστε εδώ και έχουμε καλές θέσεις, δυνατές θέσεις”, είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα