Σ’ Αγαπώ – Μ΄Αγαπάς: Η σκηνή που γυρίστηκε 31 φορές γιατί “έκλαιγαν” από τα γέλια

Σ’ Αγαπώ – Μ΄Αγαπάς: Η σκηνή που γυρίστηκε 31 φορές γιατί “έκλαιγαν” από τα γέλια
Mega

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε την σκηνή του "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς" που γυρίστηκε 31 φορές στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Τι είπε για τη σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Θοδωρής Αθερίδης, που μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στην ενότητα «Vintage Stories» και μίλησε για την πετυχημένη σειρά του Mega, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν ξεκίνησε πληρωνόντουσαν με δραχμές και στο τέλος με ευρώ.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, καθώς μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τη σκηνή που χρειάστηκαν 31 λήψεις προκειμένου να γυριστεί, καθώς “έκλαιγαν” από το γέλιο.

Πρόκειται για εκείνη που ο Θοδωρής έχει παρενέργειες από τα συμπληρώματα διατροφής που του πήρε η Δήμητρα:

«Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version