Τηλεθέαση: Η Μπάρμπι γλέντησε το ‘Στην Υγειά Μας’

Τηλεθέαση: Η Μπάρμπι γλέντησε το ‘Στην Υγειά Μας’

Η ταινία κινουμένων σχεδίων βρέθηκε πάνω από την ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ στα νεανικά κοινά, ενώ και η αρμάδα ταινιών για την επέτειο του 'ΟΧΙ' έκλεψαν με τη σειρά τους τη μερίδα του λέοντος από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Κάμψη στα νούμερα τηλεθέασης το Σάββατο για το “Στην Υγειά Μας” και το Σπύρο Παπαδόπουλο, που από τη νέα τηλεοπτική του στέγη, συνεχίζει να προσελκύει το φανατικό του κοινό. Ημέρα γιορτής όμως η χθεσινή και οι αμέτρητες ταινίες για την επέτειο του ΟΧΙ, φαίνεται πως κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που μοιράστηκε ανάμεσα στις τηλεοπτικές συχνότητες. Εντυπωσιακή η επίδοση της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Μπάρμπι, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση στην Prime Time, πολύ πιο ψηλά από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ενώ στο γενικό σύνολο το ” Στην Υγειά Μας” σημείωσε 19,3%, μπροστά από την ταινία ” 28 Οκτωβρίου, Ώρα 5,30″ (16,8%) και το φιλμ “Αυτοί που μίλησαν με το θάνατο” (14%), τα πράγματα αντιστράφηκαν στο κοινό 15-44 ετών. Εκεί, η ταινία του Alpha, “28 Οκτωβρίου, Ώρα 5,30” κατέγραψε ποσοστό 17,8%, ενώ πίσω της βρέθηκε η πρόταση του Star, “Μπάρμπι, μαγική περιπέτεια με δεφίνια” με 13,4% (στο σύνολο η ταινία κινουμένων σχεδίων περιορίστηκε στο 9,3%). Την ίδια ώρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του κατέγραφαν μονοψήφιο ποσοστό, 9,9%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα