Τηλεθέαση: Η ‘Παρθένα Ζωή’ καταπόντισε δελτίο ειδήσεων και Rodeo

Τηλεθέαση: Η ‘Παρθένα Ζωή’ καταπόντισε δελτίο ειδήσεων και Rodeo

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα και άλλαξε τους συσχετισμούς στην απογευματινή ζώνη. Άντεξε το δελτίο ειδήσεων την πίεση της ψυχαγωγίας; Πώς στάθηκε η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Βαγγέλη Περρή;

Ζεσταίνεται η μάχη της τηλεθέασης σε όλα τα μέτωπα, με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ρίχνουν σιγά, σιγά τα όπλα τους στο πεδίο της αντιπαράθεσης. Η Δευτέρα είχε μεγάλες πρεμιέρες, με τα βλέμματα να στέκονται στην απογευματινή ζώνη. Εκεί όπου ο ΑΝΤ1 έριξε το νέο του σίριαλ “Παρθένα Ζωή”, απέναντι στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αλλά και την εκπομπή RODEO με τον Βαγγέλη Περρή στο ΣΚΑΙ. Χαμηλή πτήση και για την επιστροφή του “Τροχού της Τύχης” στο STAR που συμπιέστηκε από τον ανταγωνισμό.

Στην πρώτη μέρα αναμέτρησης, η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 κέρδισε κατά κράτος με 22,2% έναντι 14,2% για το δελτίο ειδήσεων και μόλις 8,2% για την εκπομπή του ΣΚΑΙ. Στο γενικό σύνολο, ο Αντώνης Σρόιτερ κράτησε τα ποσοστά του με 20,2%, με την “Παρθένα Ζωή” να συγκεντρώνει 18,4%. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ πάλι, περιορίστηκε και εδώ στο 8,5%. Το τηλεπαιχνίδι του STAR έγραψε 9,4% στις ηλικίες 15-44 ετών και 11,2% στο σύνολο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα