Την Τετάρτη το δικαστικό ραντεβού Μενεγάκη – Ιακωβίδου

Την Τετάρτη το δικαστικό ραντεβού Μενεγάκη – Ιακωβίδου

Την προσεχή Τετάρτη εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Ελένης Μενεγάκη κατά της πρώην βουλευτή της ΝΔ, Τάνιας Ιακωβίδου. Τι ενόχλησε την διάσημη παρουσιάστρια

Της Σοφίας Σπίγγου

Στα «χαρακώματα» θα βρεθούν την Τετάρτη το πρωί η αγαπημένη ξανθιά του τηλεοπτικού κοινού Ελένη Μενεγάκη και η πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου.

Οι δύο κυρίες αναμένεται να δώσουν «μάχη» στο Πρωτοδικείο της Αθήνας μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η δημοφιλής παρουσιάστρια στις 24 Ιουλίου 2017 σε βάρος της πρώην υποψηφίας με το ακροδεξιό ΛΑΟΣ για δηλώσεις της τελευταίας σε τηλεοπτική εκπομπή.

H «ωραία Ελένη» επέλεξε τη νομική οδό προκειμένου να αντιμετωπίσει τα όσα ειπώθηκαν από την δημοσιογράφο, σχολιάζοντας σε τηλεοπτική εκπομπή την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και τη λήξη της συνεργασίας του με την δημοφιλή παρουσιάστρια. Στις 15 Ιουλίου η Τάνια Ιακωβίδου φιλοξενούμενη σε εκπομπή ανέφερε: «Όταν έχεις χάσει τον πιο πολύτιμό σου συνεργάτη…Επέλεξε να αδειάσει τον πιο στενό της συνεργάτη, πετώντας τον σαν ”στημένη λεμονόκουπα”.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Έθνος που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα