Το House of Cards επιστρέφει: Η επιστολή του προέδρου Άντεργουντ στο τηλεοπτικό κοινό

Το House of Cards επιστρέφει: Η επιστολή του προέδρου Άντεργουντ στο τηλεοπτικό κοινό

O πέμπτος κύκλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς έρχεται στις 30 Μαΐου και το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ κυκλοφόρησε

Η προεδρική “φαμίλια” των Underwoods επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη με τον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “House of Cards” που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Μαίου.

Το επίσημο trailer της νέας ιντριγκαδόρικης σεζόν δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το τρέιλερ:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε το τρέιλερ μέσω “επίσημης” επιστολής του τηλεοπτικού Αμερικανού προέδρου Φράνσις Τζ. Άντεργουντ (Kevin Spacey), στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Ανήσυχοι πολίτες, έχω αφιερώσει όλη τη ζωή μου στην όμορφη χώρα μας. Η προστασία των ελευθεριών σας είναι η μεγαλύτερη τιμή μου. Σε σκοτεινές στιγμές, όπως αυτές που ζούμε, πρέπει να κρατήσουμε τα μάτια ανοιχτά και να προσέξουμε ο ένας τον άλλον. Καθώς πλησιάζει η 30ή Μαΐου, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας περισσότερο από ποτέ. Μπορώ εγώ και η Claire να υπολογίζουμε σε εσάς;

Το προσωπικό μου επιτελείο δεν πιστεύει στην προπαγάνδα, ωστόσο εγώ και η σύζυγός μου πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε το τρέιλερ που ακολουθεί”.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν έρθει στην επιφάνεια για την πέμπτη σεζόν, πέραν του ότι θα έχουμε νέους ηθοποιούς και συγκεκριμένα τους υποψήφιους για Όσκαρ, Patricia Clarkson και Campbell Scott, ενώ θα επιστρέψουν στους γνωστούς τους ρόλους οι Joel Kinnaman, Neve Campbell και Lars Mikkelsen.

(Φωτογραφία: AP Photo / John Bazemore)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα