Το νέο θύμα του Κοέν ομολόγησε πως θα δεχόταν στοματικό σεξ από τον Τραμπ

Το νέο θύμα του Κοέν ομολόγησε πως θα δεχόταν στοματικό σεξ από τον Τραμπ

Το "Who's America" δεν είναι άλλο ένα σατιρικό σόου. Είναι αυτό που προκαλεί τριγμούς στις ΗΠΑ. Ο τελευταίος που κάθισε απέναντι από τον Sacha Baron Cohen ήταν "ο πιο σκληρός σερίφης" της χώρας. Είχε τιμωρηθεί για ουκ ολίγα εγκλήματα και του έδωσε χάρη ο Ντόλαντ Τραμπ.

Μετά την προβολή και του τέταρτου επεισοδίου του “Who’s America”, το οποίο προβάλλεται από το Showtime και στην Ελλάδα το παρακολουθείτε από την COSMOTE TV, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι δεν πρόκειται για απλό τηλεοπτικό σόου σάτιρας, αλλά για μια σειρά (δέκα επεισοδίων) που έχει συγκεκριμένο στόχο: να αποκαλύψει ποιοι πραγματικά κυβερνούν την Αμερική. Το ποιόν των ανθρώπων που παίρνουν τις αποφάσεις. Βέβαια, ο Sacha Baron Cohen έχει γίνει στόχος και δριμείας κριτικής. Υπάρχουν πολλές αναφορές που τον θέλουν να επιλέγει τα “θύματα” του, ώστε να μπορεί να τα χειραγωγεί και τελικά να εκφράζουν τον εξτρεμισμό, το φανατισμό ή ό,τι άλλο στοιχείο έχουν ως κυρίαρχο.

Στα τρία πρώτα επεισόδια υποδύθηκε τον Συνταγματάρχη της Mossad, Erran Morad, ο οποίος γελοιοποίησε τους λομπίστες των όπλων στις ΗΠΑ, ακολούθησε η αποκάλυψη των υπερβολών στα μέτρα για την προφύλαξη από τους τρομοκράτες, που οδήγησε νομοθέτη της Τζόρτζια σε παραίτηση και ο ανιχνευτής παιδοφιλίας, σε δικαστή, υποψήφιο της Αλαμπάμα, άνθρωπο του Donald Trump, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για σεξουαλική κακομεταχείριση ανήλικων κοριτσιών.

Ο Φιλανδός YouTuber, OMGWhizzBoyOMG

Στο τέταρτο επεισόδιο εμφάνισε και έναν νέο χαρακτήρα. Έγινε ο Φιλανδός YouTuber, OMGWhizzBoyOMG, ο οποίος κάθισε απέναντι του τον Joe Arpaio (γνωστός επί χρόνια ως ο πιο σκληρός σερίφης των ΗΠΑ και υποψήφιος για τη Γερουσία), για να συζητήσουν τα οφέλη των όπλων. Ο Arpaio δέχθηκε την πρόκληση να… πει όσα είχε να πει σε έναν πλαστικό λουκουμά.

Ποιος είναι ο Arpaio

O Σερίφης που δέχθηκε την πρόκληση του Cohen είχε τοποθετηθεί ανοιχτά, από το 2005, για την παράνομη μετανάστευση, είχε ερευνήσει το πιστοποιητικό γεννήσεως του Barack Obama και έως και σήμερα επιμένει πως είναι πλαστό (μολονότι δεν έχει στοιχεία), έχει κατηγορηθεί για διάφορους τύπους κατάχρησης εξουσίας, κακοδιαχείριση κεφαλαίων, αδυναμία να ερευνήσει σεξουαλικά εγκλήματα, “κλείσιμο” φακέλων ενώ τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα και παραβιάσεις στη διαδικασία του εκλογικού νόμου.

Oμοσπονδιακός δικαστής ορίστηκε ως παρατηρητής όλων των παραπάνω και προέβη σε καταγγελία για φυλετικό προφίλ. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατέληξε στο ότι ο Arpaio ήταν το χειρότερο πρότυπο φυλετικής μορφολογίας, στην ιστορία της χώρας. Εν συνεχεία, κατέθεσε αγωγή εναντίον του για παράνομη αστυνομική συμπεριφορά, γεμάτη διακρίσεις -συμπεριλαμβανομένων των φυλετικών.

Το γραφείο του πλήρωσε περισσότερα από 146 εκατ. δολ., σε δικαστικές αποφάσεις, τέλη και συμβιβασμούς. Δικαστήριο του απαγόρευσε να ασχολείται με το μεταναστευτικό. Εκείνος συνέχισε να δρα, μετά την έκδοση της απόφασης και άλλο δικαστήριο τον κατηγόρησε πως “συνεχίζει να κρατά άτομα για περαιτέρω έρευνα, χωρίς εύλογο λόγο πως έπαιξαν ρόλο σε έγκλημα -ή χωρίς να ‘χει διαπιστωθεί η ύπαρξη εγκλήματος”.  Τον Ιούλιο του 2017 καταδικάστηκε για εγκληματική περιφρόνηση δικαστηρίου και παύθηκε. Ώσπου ο Donald Trump του έδωσε χάρη, στις 25/8 του 2017.

Ο Trump και… το στοματικό σεξ στον Arpaio

Αυτόν τον τύπο λοιπόν, έπεισε ο Cohen να κάνουν μια συζήτηση για την οπλοκατοχή, χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό παιχνίδι. Κάποια στιγμή τον ρώτησε για τη χάρη που του απένειμε ο Trump. Ο Arpaio χαρακτήρισε τον Πλανητάρχη “μεγάλο άνδρα”.

Αrpaio: Aν σε συναντήσει και ακούσει αυτά που λες, θα σε συμπαθήσει γιατί σκέφτεσαι όπως σκέφτεται και εκείνος.

Cohen: Πιστεύεις πως μπορεί να ‘χει δεχθεί golden shower; (το golden shower είναι όρος που στη slang παραπέμπει στην ουρολαγνεία).

Arpaio (μάλλον πιστεύοντας ότι πρόκειται για ντους με χρυσό) Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη.

Cohen: Αν ο Trump σου τηλεφωνούσε για να σου πει “Σερίφη Joe θέλω να σου προσφέρω μια μοναδική blowjob, θα έλεγες ναι;

Arpaio: Μπορεί να έλεγα ναι

Όπως συμβαίνει μετά την προβολή κάθε επεισοδίου, ο Arpaio μίλησε στην Washington Examiner, για να εξηγήσει ότι “έκανα ένα τεράστιο λάθος, υπό την έννοια της ασφάλειας. Μου είπαν πως θα έκαναν το προφίλ των 20 πιο ισχυρών ανθρώπων στις ΗΠΑ. Σκέφτηκα ότι πρέπει να είχα καταφέρει κάτι στη ζωή μου, για να μπω εκεί. Νόμισα πως ο Cohen είναι πολύ διάσημος Φιλανδός YouTuber. Έπρεπε να υποψιαστώ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν έμαθα πως το γύρισμα θα γίνει σε αποθήκη”.

Ισχυρίστηκε ότι δεν καταλάβαινε απόλυτα τι του έλεγε ο συνομιλητής του, εξαιτίας της προφοράς του. “Δεν κατανόησα πως η κουβέντα είχε φτάσει σε σεξουαλικές πράξεις”. Για το τέλος άφησε το “βρες το θάρρος και έλα να μου πάρεις συνέντευξη στα αγγλικά. Σαν άνδρας προς άνδρα. Ρώτα με ό,τι θες. Θα χαρώ να το διαχειριστώ αυτό. Αλλά δεν θα ‘χεις το θάρρος. Ή μπορεί και να το ‘χεις. Δεν ξέρω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα