Το νέο ‘Twin Peaks’ έχει μερικούς γρίφους για σας μέσα από τα νέα του teasers

Το νέο ‘Twin Peaks’ έχει μερικούς γρίφους για σας μέσα από τα νέα του teasers

Ο τρίτος κύκλος του "Twin Peaks" συνεχίζει να παίζει με την υπομονή μας, κυκλοφορώντας τέσσερα νέα αινιγματικά βίντεο

Του Θανάση Πατσαβού

Το σημαντικότερο τηλεοπτικό γεγονός του 2017 δεν είναι άλλο από τον τρίτο κύκλο του «Twin Peaks», της σειράς που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση και η οποία επιστρέφει έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια, φιλοδοξώντας να αναβιώσει την ανεπανάληπτη και ασύλληπτα επιδραστική του ατμόσφαιρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα νέα teasers που κυκλοφόρησαν ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, δημιουργώντας μερικούς κυριολεκτικούς γρίφους για τους φαν της σειράς, καθώς γράμματα εμφανίζονται στην οθόνη σχηματίζοντας εμβληματικές ατάκες από το παρελθόν του «Twin Peaks», ενώ παράλληλα συνθέτουν χαρακτηριστικές εικόνες-σύμβολα.

 

«Άγριο, βαθύ και ξεκαρδιστικό», όπως το περιγράφει η Λόρα Ντερν, το τρίτο αυτό μέρος του «Twin Peaks» είναι σκηνοθετημένο εξολοκλήρου από τον Ντέιβιντ Λιντς, απλώνεται σε 18 επεισόδια και ξεκινάει στις 21 Μαΐου, με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να κυκλοφορούν μαζί και στη συνέχεια ένα κάθε εβδομάδα.

Δείτε τα τέσσερα βίντεο παρακάτω, καθώς και τις (μάλλον εύκολες) λύσεις τους αμέσως μετά:

Puzzle #1: «Where we’re from, the birds sing a pretty song, and there’s always music in the air»: Η ατάκα ανήκει στον Man from Another Place, από το 3ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, ενώ τα γράμματα σχηματίζουν –τι άλλο;– τις ίδιες τις δίδυμες βουνοκορφές του Twin Peaks.

Puzzle #2: «My log has something to tell you» λέει φυσικά η λατρεμένη Log Lady, και τα γράμματα σχηματίζουν αναμενόμενα τη μορφή του αγαπημένου της κούτσουρου.

Puzzle #3 & #4: « What is happening with Agent Cooper?» αναρωτιούνται τα δύο τελευταία βίντεο, που επαναλαμβάνουν την ατάκα και το σύμβολο του Owl Cave, ενώ το μόνο που αλλάζει ανάμεσά τους είναι ο τρόπος που εμφανίζονται τα γράμματα και τα κομμάτια από το κλασικό σάουντρακ του Αντζελο Μπαναταλαμέντι.

Bonus: Αν τα παραπάνω σας άφησαν ξελιγωμένους, δείτε παρακάτω ένα βίντεο που συγκεντρώνει μερικές από τις πιο γλυκές (κυριολεκτικά!) στιγμές του «Twin Peaks».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX.GR:

Μια μυστηριώδης… κερασόπιτα μάς προετοιμάζει για τον ερχομό του «Twin Peaks»!
Το «Twin Peaks» έρχεται! Φωτογραφίες, βίντεο και φειδωλές πληροφορίες για τα νέα επεισόδια
Η Λόρα Ντερν αποκαλύπτει ότι το νέο «Twin Peaks» είναι «άγριο, βαθύ και ξεκαρδιστικό»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα