Το πικρό αντίο της Σάσας Σταμάτη στο "Oh La, La" και η σπόντα στον Ατζούν

Το πικρό αντίο της Σάσας Σταμάτη στο "Oh La, La" και η σπόντα στον Ατζούν

Η εκπομπή κόπηκε το Σάββατο με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ ήταν να συνεχιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Δε βγήκε καν η εκπομπή της Κυριακής.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Oh La La» έφτασε στο τέλος της. Το Σάββατο η παρουσιάστρια υποδέχθηκε για τελευταία φορά τους τηλεθεατές στο σαλόνι της.

Η έναρξη της εκπομπής ξεκίνησε με το τραγούδι "Κόψε Κάτι" της Πίτσας Παπαδοπούλου, το οποίο η παρουσιάστρια αφιέρωσε «με πολλή αγάπη» όπως είπε στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και την εταιρία παραγωγής του, Acun Medya.

.«Φιλαράκια, όπως ξέρετε ό,τι αρχίζει κάποια στιγμή τελειώνει. Πολλές φορές τελειώνει και λίγο πρόωρα, δηλαδή εμείς περιμέναμε να τελειώσουμε τον Ιούνιο, τελικά τελειώνουμε σήμερα. Δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι χαρούμενη: Είναι μια ήττα, είναι μια αποτυχία αλλά φαντάζομαι και εσάς θα έχει τύχει στη ζωή σας να προσπαθείτε πάρα πολύ για κάτι και τελικά να μη γίνεται. Αλλά σημασία έχει να βάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό» είπε η Σταμάτη.

Η Σάσα και οι συνεργάτες της παρουσίασαν και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής και το βίντεο έκλεισε με την παρουσίαση όλων των συνεργατών της εκπομπής και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».

SHARE: