Το “The Voice” επιστρέφει με μια μεγάλη αλλαγή – Πότε κάνει πρεμιέρα

Το “The Voice” επιστρέφει με μια μεγάλη αλλαγή – Πότε κάνει πρεμιέρα
Οι κριτές του "The Voice" skai tv

Το "The Voice of Greece" επιστρέφει, αναζητώντας τα μεγαλύτερα ταλέντα σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε το trailer της 7ης σεζόν.

7 οι νότες του πενταγράμμου, 7 και οι σεζόν για το “The Voice of Greece”! Η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Το “The Voice” κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (02/10), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και αναμένεται να δημιουργήσει έντονες συγκινήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς παίρνουν θέση έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους και είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζουν να είναι στην ομάδα τους!

Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή.

Ξεχωριστό παλμό στο σόου δίνει το κοινό που βρίσκεται στο πλατό για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια! Άραγε οι αντιδράσεις τους θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους;

The Voice: Δείτε το trailer της 7ης σεζόν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version