Total Blackout: Κατσαρίδες και τούμπες με πρώην παίκτες του Survivor – Ποιος κέρδισε

Total Blackout: Κατσαρίδες και τούμπες με πρώην παίκτες του Survivor – Ποιος κέρδισε

Τέσσερις παίκτες του περσινού Survivor συμμετείχαν στο χθεσινό Total Blackout, που είχε μέχρι και κατσαρίδες. Ποιο ζευγάρι κέρδισε και ποιον αποθέωσε το Twitter.

Όλα τα είχε το δεύτερο επεισόδιο του Total Blackout, του νέου τηλεπαιχνιδιού που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στον Alpha.

Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης, όπου ο παρουσιαστής Αναστάσιος Ράμμος υποδέχεται τέσσερα ζευγάρια, άλλες φορές celebrities, άλλες φορές φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, οι τηλεθεατές, όμως, βλέπουν τα πάντα μέσα από υπερσύγχρονες κάμερες υψηλής τεχνολογίας, που τους επιτρέπουν να διακρίνουν καθαρά τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των συμμετεχόντων.

Το βράδυ της Τρίτης (08/03) καλεσμένοι ήταν οι: Γιώργος Μαυρίδης με Γιώργο Κατσινόπουλο, Περικλής Κονδυλάτος με Γιώργο Ασημακόπουλο, Παναγιώτης Ραφαηλίδης με Δημήτρη Πανόπουλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη με Σάκη Κατσούλη.

Οι παίκτες πέρασαν από διάφορες δοκιμασίες, οι οποίες περιελάμβαναν ακόμη και κατσαρίδες.

Μέχρι το τέλος κατάφερε να φτάσει και να κερδίσει το ζευγάρι Ασημακόπουλος – Κονδυλάτος που γνωρίσαμε στο περσινό Survivor, ωστόσο, τις εντυπώσεις στο Twitter έκλεψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Τα σχόλια του Twitter για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα