Τροχαίο στο Bachelor: Αναποδογύρισε το αμάξι – Η Αντζελίνα έχασε τις αισθήσεις της

Τροχαίο στο Bachelor: Αναποδογύρισε το αμάξι – Η Αντζελίνα έχασε τις αισθήσεις της
Τροχαίο στο Bachelor με buggy youtube bachelor

Το ραντεβού πήρε μια απρόσμενη τροπή, όταν πάνω σε απότομη στροφή το αμάξι αναποδογύρισε. Αντιδράσεις για παρόμοιο συμβάν στο Ελβετικό Bachelor.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (26/11) του “Bachelor” ο Παναγιώτης προσκάλεσε την Αντζελίνα σε προσωπικό ραντεβού, με σκοπό να πάνε μια εκδρομή στα Καλάβρυτα και εκεί να πραγματοποιήσουν μια διαδρομή με buggy αμαξάκι.

Καθώς ο Παναγιώτης οδηγούσε το buggy όχημα ανάμεσα στα βουνά, σε μια απότομη στροφή, σε συνδυασμό με την ταχύτητα που είχαν, το αμάξι αναποδογύρισε από τη μεριά που βρισκόταν η Αντζελίνα και από το σοκ η παίκτρια έχασε για λίγο τις αισθήσεις της.

Τα μέλη της παραγωγής έτρεξαν κοντά τους, ενώ ο Παναγιώτης προσπάθησε να τη συνεφέρει. Λίγο αργότερα, και αφού έλαβε τη βοήθεια των συντελεστών της παραγωγής, η παίκτρια συνήλθε και είχε μονάχα μια γρατζουνιά στο χέρι.

Σημειώνεται ότι ανάλογο τροχαίο είχε συμβεί και στο αντίστοιχο “Bachelor” της Ελβετίας, γεγονος που προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε από χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός εργένης είχε βγει σε ραντεβού με μια κοπέλα για βόλτα με ένα παρόμοιο όχημα σε έναν αμμώδη λόφο. Κι εκεί το αυτοκίνητο αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ελβετού “Bachelor” στο χέρι.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version