Τζέιμς Καφετζής: “Είπα ότι είμαι πορνοστάρ, γιατί ντράπηκα να πω ότι βγήκα από το Survivor”

Τζέιμς Καφετζής: “Είπα ότι είμαι πορνοστάρ, γιατί ντράπηκα να πω ότι βγήκα από το Survivor”
Ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για το αστρονομικό ποσό που ζητά με μήνυση ο τούρκος παραγωγός του Survivor. Το απίθανο ψέμα που είπε σε τουρίστριες στο αεροδρόμιο.

Συνέντευξη στην εκπομπή breakbast@star παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στη μήνυση που του έχει γίνει από την Acun Medya, ενώ αποκάλυψε πως έχει πει σε τουρίστριες πως είναι έλληνας πορνοστάρ, επειδή ντράπηκε να πει ότι βγήκε από ριάλιτι.

“Ο Acun μου έχει κάνει μία μήνυση ύψους 100.000 ευρώ. Είναι για τη συμμετοχή μου στο J2US. Θα δούμε τι θα γίνει, έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και περιμένω κάποια εξέλιξη“, δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για το ποσό που του ζητά ο τούρκος παραγωγός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τζέιμς Καφετζής παραδέχτηκε πως έχει πει ψέματα σε τουρίστες στο αεροδρόμιο πως είναι διάσημος πορνοστάρ, διότι ντράπηκε να τους πει πως έχει βγει από ριάλιτι, όταν κάποιοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

“Με είδαν στο αεροδρόμιο και ζήτησαν φωτογραφία. Ήταν κάτι εγγλέζοι και με ρώτησαν ποιος είμαι. Είπα ότι είμαι διάσημος έλληνας πορνοστάρ, γιατί ντράπηκα να πω ότι βγήκα από ριάλιτι”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version