Τζώρτζης Master Chef: Το να είσαι "μπιπ" είναι μια χαρά - Ναι Γωγώ, είσαι άσχετη

Ο πρώην παίκτης του master chef, Τζώρτζης, ανακρίνεται από δημοσιογράφο του περιοδικού Downtown
Ο πρώην παίκτης του master chef, Τζώρτζης, ανακρίνεται από δημοσιογράφο του περιοδικού Downtown DOWNTOWN

Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του reality μιλά σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη βεντέτα με τη Γωγώ και τη διάσημη πια ατάκα για την "π***, τον π*** και την άσχετη"

Μαίνεται η βεντέτα του Τζώρτζη και της Γωγώς, καθώς οι δύο παίκτες του Master Chef, παρά το γεγονός πως έχουν βγει από το παιχνίδι εδώ και μέρες, δεν σταματούν να ρίχνουν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο. Αυτή τη φορά, ο Τζώρτζης μίλησε στο περιοδικό Downtown και μεταξύ όλων των άλλων σχολίασε καυστικά την συμπαίκτριά του.

Στο βίντεο που ανάρτησε το περιοδικό στο youtube, ο Τζώρτζης του Master Chef κλήθηκε να χαρακτηρίσει κριτές και παίκτες με ένα καλό και ένα κακό χαρακτηριστικό τους. Όταν ερωτήθηκε για τη Γωγώ, απάντησε "ποια είναι η Γωγώ;" και στη συνέχεια πρόσθεσε πως "αν προσπαθήσει πάρα πολύ και αλλάξει τη στάση της σε κάποια πράγματα, μπορεί να γίνει μια μέτρια μαγείρισσα". Όπως είπε, θα της μαγείρευε "τα σαλιγκάρια που σιχαίνεται".

Θίχτηκα πάρα πολύ για το βιντεάκι των τριών, την αγία τριάδα

Σε ό, τι αφορά στο... χαρτί, όταν ο μάγειρας ερωτήθηκε πως θα αντιδρούσε αν συναντούσε τη Γωγώ στο δρόμο είπε: "Δεν ξέρω. Μπορεί και να μην της μιλούσα καν για ό,τι έχει συμβεί. Δεν με ενόχλησε τόσο το ότι μιλούσε άσχημα για μένα, αυτό στην τελική καλό μου έκανε. Θίχτηκα, όμως, πάρα πολύ για το βιντεάκι των τριών, την αγία τριάδα". Θυμίζουμε πως κατά την πρώτη της αποχώρηση, η Γωγώ είχε κάνει λόγο για έναν "π***, μια π*** και μια άσχετη" που βρίσκονταν στο παιχνίδι, κρατώντας για τον εαυτό της το ρόλο της άσχετης.

Ας είναι η άσχετη. Αυτοχαρακτηρίζεται άσχετη άρα και εγώ είμαι μαζί της

Συνεχίζοντας πάντως, ο Τζώρτζης πρόσθεσε: "Ναι. Το να είσαι «μπιπ» και «μπιπ» είναι μια χαρά. Όμως το να είσαι άσχετος είναι πάρα πολύ μεγάλο κακό και ντρέπομαι μόνο και μόνο που το είπε για τον εαυτό της. Ας είναι η άσχετη. Αυτοχαρακτηρίζεται άσχετη άρα και εγώ είμαι μαζί της. Ναι Γωγώ, είσαι άσχετη. Κατηγορούμαι εγώ ότι δήθεν μπορεί να κράζω κάποιον και δεν κατηγορείται ένα άτομο που βγαίνει και λέει ασυναρτησίες. Η Γωγώ μπήκε στο παιχνίδι για να δημιουργήσει μία μεγάλη ένταση και για να φανεί περισσότερο".

Όπως και να έχει ο Τζώρτζης έκανε την πρόβλεψή του για το νικητή του Master Chef, σημειώνοντας πως ελπίζει να είναι ο Χρήστος ο Γλωσσίδης.

Πηγή: 

Downtown

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γωγώ του Master Chef: Αν άκουγα τι έλεγε ο Τζώρτζης θα είχα ανέβει στον εξώστη

Συμεωνίδης master chef: Δεν είχα αντιληφθεί πόσο διπρόσωπος μπορεί να είναι ο Τζώρτζης

Survivor εναντίον Master Chef - Ποιος αναδείχτηκε νικητής της τηλεθέασης;

Poll: Ψηφίστε τον πιο αντιπαθή παίκτη reality όλων των εποχών

ADVERTISING

SHARE: