Τζούλια Νόβα: “Στον Τροχό της Τύχης ξεσπούσαν πάνω μου”

Τζούλια Νόβα: “Στον Τροχό της Τύχης ξεσπούσαν πάνω μου”
Τζούλια Νόβα PAPADAKIS PRESS

Σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή, η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία της από τον "Τροχό της Τύχης" ενώ αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, από "ανθρώπους της τηλεόρασης".

Η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα μίλησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, “OPEN Weekend”, για την εμπειρία της στον “Τροχό της Τύχης” ενώ κατήγγειλε πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ανθρώπους της τηλεόρασης.

Αρχικά, ερωτώμενη για το αν δέχτηκε ψυχολογικό πόλεμο ή μπούλινγκ την περίοδο που ήταν συμπαρουσιάστρια στον “Τροχό της Τύχης”, η ίδια απάντησε καταφατικά και δήλωσε:

“Ό,τι και να γινόταν στραβό, όλοι το ρίχνανε σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Ήμουν ο μόνος άνθρωπος από όλο το συνεργείο που δεν μιλούσε. Έλεγα “ναι, ναι, ναι” και καθόμουν και στεναχωριόμουν, έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά δεν μιλούσα. Άλλα έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε “ως εδώ” και έσκασα..”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει υπάρξει δύο φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, όταν ανώτεροί της τής “εξήγησαν” ότι πρέπει να κάνει μερικές “παραχωρήσεις” αν θέλει “να ανέβει”.

“Μου έχει τύχει δύο φορές, για να πάρω μία δουλειά να μου λένε “ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική, αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί”.

Ένας μου είπε «κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό -έκανε τον νταβατζή μάλλον- που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει. Και είπα ότι εμένα δεν μου αρέσει.”

Δείτε τη συνέντευξή της εδώ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα